Ok-popbandet BTS: Hur tacklar BTS katastrofläget? Klicka här för att förstå live-konsertevenemang och hela partiet!

Sydkoreas Ok-pop-pojkband BTS har avbrutit sin internationella utflykt för att hålla i tankarna påverkan av Novel Coronavirus international. Mitt i det pandemiska tillståndet, när hela landskampen förebygger med den genomsnittliga katastrofen, hade bandet med sju medlemmar redan skjutit upp sin North The us-utflykt som brukade vara planerad från 25.thApril 2020. Älskare hade redan varit ledsna över scoopet och hade lagt upp foton, filmer, låttexter på sina sociala medier.

https://youtu.be/0WinHG-t6Yw

BTS-bidragsgivare överväger i Love Your self och de kanske inte kan göra sina fanatiker besvikna i sådana viktiga, ogynnsamma scenarier. Så, till slut, har de upptäckt den andra för att underhålla och ger like till sina hundratusentals fanatiker. Med den globala avbokningen av tillfällen har artister blivit online-läge för internet som värd för konsertevenemang. Och det gör BTS också.BTS bor liveframträdande: Bang Smäll Med

Med tanke på det nuvarande tillståndet hade BTS till och med fått tag på deras online-samling av liveframträdanden BangSmällLura. Denna åttadelade samling förenade BTS:s fanatiker globalt även om det var genom reside-cirkulation. Liveuppträdandet brukade streamas under helgen 18-19 april.

BTS reside liveframträdande: Får du samma mängd förstärkning?

Säker! Den 14thJuni 2020 hade BTS redan genomfört i entrén avungefär750 000 fanatiker globalt med hjälp av livestream online. I likhet med vilket kroppsligt liveframträdande som helst har bandet fått monumental kärlek, uppskatta, stärka från sina fanatiker. Andra personer från 107 internationella platser hade varit i stånd att vänta på liveframträdandet från reliefen i deras sovrum. Residen fäste fanatiker från alla hörn av arenan med några av deras hits som Map of the Soul: 7.

BTS bor liveframträdande: Vad satte dem med undantag för de återstående?

För hans eller hennes fanatiker är BTS inte bara ett band utan även en känsla. Det sätt på vilket BTS gör alla medvetna under hela ansträngningarna är med stor sannolikhet det som gör dem andra och utmärkande. Förutom detta har de beslutat sig för att ge donationer till det pandemiska tillståndet och därmed det rätta sättet att få ut det mesta av dess påverkan av ett utmärkt motiv.

Konserthändelserna hade varit en del av deras plan för att annonsera om uppkoppling i denna viktiga tid av social distansering. I James Cordens visning väckte BTS-besättningschefen RM hoppet genom att uttala att även om det är en viktig tidpunkt och alla visar sig vara distanserade, så är vi ändå fästa.

Det finns förklaringen till varför fanatiker verkligen känner sig så mycket anslutna och fästa vid bandet. Det är inte för första gången som BTS har fått tag på sådana överraskningar. Till och med över hela sitt yrke har de identifierat de sociala problemen och missförhållandena via sina låtar.

För BTS och för hans eller hennes fanatiker är självkärlek, positivitet, hobby hela tiden nödvändigt, så bandet har integrerat den här typen av i berättelsebaserade album som Younger Without end och LoveDig själv.

I hopp om att peer BTS återigen agerar bor i våra ögon. Snabbt!