OG Insta Golf Girl’ Paige Spiranac tar upp tennisen och slår banan i små yogashorts. Klicka här för att veta mer.

Den sociala mediefjärilen och stjärnan Paige Spiranac dyker återigen upp i nyheter och trender. Hon sågs senare med ett tennisracket i sin klubb i ett av hennes Instagram-inlägg.

Vad delade hon på Instagram nyligen?

Paige Spiranac delade nyligen en berättelsevideo på Instagram. Hon delade det här klippet till sina 2,8 miljoner följare på sin Instagram Story. I klippet sågs hon bära ett tight fritidsset när hon slog tennisbollen med sin racket.Som topp hade hon på sig en långärmad svart tröja som knäpptes upp vid bysten. Den professionella atleten kombinerade sedan denna topp med ett par hudtighta yogashorts. Spandexmaterialet kramade om hennes kurvor och hennes korta fåll visade upp hennes långa och magra ben.

Spiranac fullbordade looken genom att ge en sista touch till den med ett par vita sneakers och strumpor. Hon stylade sedan sina blonda lockar till en praktisk hög bulle.

I videon hon postade stod Spiranac på baslinjen, och sedan började hon med en klassisk forehand och avslutade sin sving genom att lyfta upp benet när hon försökte göra en komplett in och ut forehand vid servicelinjen.

Hon sågs fnittra och le runt sig själv när bollen flög högt upp i luften och sedan landade bakom henne.

Över klippet låg ett sms som Instagram-stjärnan hade till sina följare. Meddelandet sa: Plockade upp tennis och skrev att Fel pågår. och avslutade detta meddelande med en leende, gråtande ansikte-emoji.

Vad mer skrev hon?

Detta var inte det enda inlägget hon gjorde. Nyligen efter det inlägget laddade hon också upp ett inlägg. I det här inlägget bar hon en ärmlös sporttopp med en låg urringning som också präglade hennes dekolletage. Den vita nyansen på plagget som hon bar framhävde också hennes solkysste hud. Detta var utan tvekan tjänat från hennes dagar i Arizona sun.

Paige Spiranac kompletterade sin outfit med ett par grå bikershorts. Dessa var väldigt lika de som hon hade burit i sin tidigare berättelse. Dessa shorts var gjorda av ett hudtätt material som visade upp hennes kurvor till deras bästa fördel.

Den här gången sa bildtexten: Jag bryr mig inte om du hatar bikershorts. Jag tycker om dem.

Hon har postat många inlägg och berättelser nyligen som har imponerat hennes följare med en fräsch ny uppdatering.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!