Ödet/Grand Order- Absolute Demonisk Front: Babylonia, A Tremendous Fate Establishment. Releasedatum, handling och allt du behöver veta!

Fate/Grand Order-Absolute Demonic Front: Babylonia’ är faktiskt en helt typisk tillväxt för den otroliga Fate-verksamheten. Men om du inte har hittat det, saknar du faktiskt ett betydande alternativ; speciellt i händelse av att du är ett fan av modifieringar av videospel.

Fate/ Grand Order Babylonia Avsnitt 16 Releasedatum: När kommer det att ha premiär?

' Fate/Grand Order-Absolute Demonic Front: Babylonia' debuterade den 5 oktober 2019, och även på grund av det faktum att den har en ackumulering av 21 föreställningar under sin egen initiala tid, krävs det faktiskt att den ska avslutas någon gång i mars 2020′ Fate/Grand Order-Absolute Demonic Front: Babylonia' setting 16 lanserades den 8 februari 2020Öde/Grand Order Babylonia avsnitt 15 Recap

I akt 15 använder Ana sitt ovanliga föremål Harpe för att absolut utplåna Gorgons eviga ställning. Och sedan attackerar honom tillsammans med varje liten sak hon äger. Ändå massakrerar denna hennes attack Gorgon samtidigt som den drar bort närvaron direkt från henne. Hon uppmanas faktiskt att säga hejdå till Ritsuka såväl som Mash. Men avsevärt efter Gorgons kollaps, absolut inte en hel del justeringar. Fartyget trots allt håller sig dold och även avvikelsen fortsätter att vara oförändrad.

Kort därefter dyker Kingu upp och försäkrar att kalken faktiskt är med honom. Han avslöjar dessutom för dem alla att han faktiskt regelbundet hade varit en kramarmuggare och skissa på Gorgons bortgång. Med hjälp av detta börjar även Merlin att tappa varje liten sak som finns i honom och gradvis avsmalnas rakt in i tunt hår. Innan han plötsligt smutsar bort, ber han Ritsuka att vara försiktig medan han faktiskt är runt Gilgamesh Tiamat eftersom han faktiskt är en ondska av mänskligheten.

När Ritsuka, Mash, såväl som Ishtar går tillbaka till storstadsområdet Uruk, relaterar de till att förstå att det faktiskt har överlevt en attack under en längre tid medan för närvarande liksom Tiamats kumpaner faktiskt släpper förödelse runt sina egna gränser. Helheten har faktiskt nått en faktor där även tjänarna faktiskt är absolut sårbara. Så småningom slutar husdjuren lämna efter sig betydligt efter att ha vistats på en användbar plats. Tillsammans med att Uruk faktiskt är absolut farlig för alla för närvarande, styr Gilgamesh sina anhöriga mot norra muren, så att de enkelt kan fortsätta vara säkra från attackerna från Tiamats kumpaner. Han ger Merlins sista tilltal till honom när Ritsuka möter Gilgamesh. Klargör exakt hur Taimats enda koncept faktiskt är att absolut utplåna mänskligheten.

.

Vad händer med Ritsuka, Mash och Ishtar?

När Ritsuka, Mash, såväl som Ishtar går tillbaka till storstadsområdet Uruk, förhåller de sig till att förstå att det faktiskt har överlevt en attack under en lång stund för närvarande. Tiamats kumpaner släpper faktiskt förödelse runt sina egna gränser. Helheten har faktiskt nått en faktor där även tjänarna faktiskt är absolut sårbara. Så småningom slutar husdjuren lämna efter sig betydligt efter att ha vistats på en användbar plats. Tillsammans med att Uruk faktiskt är absolut farlig för alla för närvarande, styr Gilgamesh sina anhöriga mot norra muren, så att de enkelt kan fortsätta vara säkra från attackerna från Tiamats kumpaner. Han ger Merlins sista tilltal till honom när Ritsuka möter Gilgamesh. Klargör exakt hur Taimats enda koncept faktiskt är att absolut utplåna mänskligheten.

Ritsuka upptäcker senare att Siduri faktiskt spelades in på grund av Lahmu och utan att tänka om, lämnar han bakom sig för Eridu att befria henne. En option, han säkrar exakt samma mängd Eridu-arvingar som han lätt kan men i det långa loppet förstår att det faktiskt är förbi den aspekt där det faktiskt är möjligt att ytterligare Siduri eftersom hon faktiskt bara helt har förvandlats till en Lahmu. Lahmuen får både argare och avgifter på honom eftersom han motsätter sig att observera hans förfrågningar när Kingu ställer upp och försöker tvinga kontroll över Lahmu.