Oblivion Mods måste ha!!!! Klicka för att veta deras detaljer och förstärka din spelupplevelse!!

Under de senaste sex åren har moddarcommunityt utvecklat flera moddar för glömska spelet. Oblivionspelets förnyade version beror helt på deras kamp och ansträngningar. Som ett resultat är nu flera mods tillgängliga online i olika riktningar. Oscuros och Francescos översyner återuppfinner spelets utmaningar och nivåer. Midas Magic Spells of Aurum ger dig gudliknande kraft och förmågan att bekämpa dina fiender. Det finns tusentals, så vi har valt de bäst gjorda och mest polerade exemplen på en av de mest produktiva och dedikerade modding-gemenskaperna som finns.

Francescos utjämnade varelser och föremål Mod

Francescos mod är ganska lik Oscuro's Overhaul. Båda moddarna tillsammans gör Oblivion till en mer varierande och spännande upplevelse genom att ändra utjämningssystemet för varelserna omkring dig. Nybörjare till Oblivion kommer att tycka att Francescos mod är en smidigare upplevelse, särskilt på lägre nivåer. Francesco ger dig också möjligheten att stänga av många av dess funktioner, och därigenom bevara Oblivions kärnupplevelse.Dödlig reflex

Deadly Reflex förstärker det strategiska djupet till Oblivions strid och lägger därigenom till nya trick och attacker till din arsenal. Med Deadly Reflex installerat kommer du att kunna undvika inkommande attacker, chocka dina motståndare och till och med avsluta dem med ett vältajmat och perfekt drag. Dina motståndare kommer dock också att ha samma förmågor. Combat ser nu och känns mer brutalt också. Kritiska träffar resulterar i mer elaka och grymma dödsanimationer.

Qarls texturpaket III

Det är ganska känt och är det perfekta Oblivion-texturpaketet där ute. Denna mod kommer i olika former för att passa olika PC, så välj därefter. Även de lägsta versionerna har en enorm förbättring, men de största förvandlar Cyrodiil fullständigt och fyller världen med små detaljer.

Förbannat UI

Är du trött på att bara visualisera fem objekt på en lista samtidigt? Är du irriterad över de enorma typsnitten och det klumpiga gränssnittet? Nåväl, alla dina lösningar är nu lösta. Darnified UI förnyar helt Oblivions ursprungliga gränssnitt och gör om allt, även menyskärmen. Den renoverar också världskartan till en vacker HD-version.

Martigens Monster Mod

Denna mod lägger till cirka 150 nya karaktärer och fiender, vilket gör det här spelet ganska intressant. Martigens monstermod lägger också till en bossvarelse med sitt vapen och rustning. Det är ganska likt Oscuros översyn.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade det här innehållet, vänligen se mina andra artiklar. Spelunky Mods