Oblivion mods: Lista över topp fem Oblivion Bästa mods för att improvisera din spelupplevelse!

Att göra om Oblivion-spelet på sin väg har varit en dröm för många människor. Under de senaste sex åren har många moddare ansträngt sig mycket för att förändra eller improvisera detta spel. Nu finns det ett stort utbud av mods som tar det här spelet till nästa nivå. Oscuros och Francescos översyner improviserar spelets utmaningar och nivåer. Midas magiska trollformler av Aurum kommer att ge dig enorma krafter precis som Gud och ger dig också förmågan att kärnvapenskjuta dina fiender. Det finns flera mods, så vi har listat de bästa av de bästa för dig.

Den inofficiella Oblivion Patch

Den här patchen bör vara din första anlöpshamn. Det kan fixa över 1 800 buggar som finns i Oblivion även efter att Bethesda slutat patcha det. Så du hittar antingen 1 800 flytande stenar eller genomskinliga väggar eller galna animationer, som du aldrig behöver hantera. Du kan till och med hitta separata patchar för expansionen och DLC. Så du måste se till att du hämtar dessa när du besöker Shivering Isles.

Dark's Oblivion Overhaul

I ett vanligt läge av Oblivion stiger spelvärlden till standardhastigheten. Det betyder att alla striderna representerar samma typ av utmaning. Oscuros översynsutmaning ändrar denna uppfattning. Denna mod förbättrar spelupplevelsen. Därmed ökar problemen för olika områden, såsom Cyrodiil förvandlas till en farlig och oförutsägbar vildmark. Det finjusterar varje aspekt av varje aspekt av spelet. Magin är mer naturlig att kasta; många avancerade varelser använder AI för att säkerställa att djuren reagerar på ett mer realistiskt sätt. Denna mod hjälper dig också att öka utmaningsnivån genom att lämna chefskaraktärer över hela spelvärlden. Vissa mindre moddar är inbyggda, såsom AI-tweaks, balansväxlingar och flera nya vapen och föremål att spela.Midas' Magic Spells of Aurum

Alla har väl läst Midas-berättelsen? Tja, du kan få Midas-effekten här också. Du kan förvandla dina fiender till guld med endast en touch. Spelarna kan till och med åka på en magisk matta eller prova att kalla fram en Balrog och prova sju nya områden. Denna mod lägger också till flera nya magiska förmågor till originalet Oblivion, tillsammans med svårare utmaningar och transformationskrafter. Individuella moddare hävdar att denna mod kan behålla förmågan att balansera Oblivion. Midas' Magic Spells of Aurum hjälper dig att få tillgång till mycket kraftfull magi, och du kan bli ostoppbar.

Francescos utjämnade varelser och föremål Mod

Nu när du känner till ovanstående tre mods kommer denna mod att bli din favorit. Francesco's mod delar många likheter med Oscuro's Overhaul. Båda moddarna tillsammans gör det här spelet mer spännande upplevelse genom att ändra utjämningssystemet. Nybörjare till Oblivion kommer säkerligen att tycka att denna mod är enklare och mer förlåtande. Det ger dig också ett alternativ att inaktivera flera funktioner, vilket gör att du kan bevara Oblivions kärnupplevelse och anpassa den därefter.

Unika landskap

Äntligen är den mest spännande modden här. De unika landskapen är en serie mods som syftar till att förvandla varje plats i Cyrodill till ett mästerverk. Varje mod har en exceptionell författare som ser till att få fram varje individs stil. Denna mod garanterar också att inga områden är lika. Renoveringen av mer än 22 regioner är redan över. Denna mod är helt kompatibel med Qarls Texture Pack och Natural Environments. Kombinera bara dem alla för att få ett mästerverk.

För ytterligare uppdateringar, håll utkik.