Oblivion-mods: Kolla in dessa fantastiska mods på steam som kommer att göra ditt Oblivion-spel mycket mer underhållande! Läs mer för att ta reda på detaljerna.

Över hela världen har Skyrim producerat något av det bästa innehållet för spelare över hela världen. Spelare i alla åldrar blev förälskade i den charmiga essensen av spelet och den konstiga dialogen. Än idag ser vi fans som påminner om den älskvärda stilen i Skyrim 4. Men tänk om vi sa till dig att du kunde göra det ännu roligare? Nyckeln till det är genom de fantastiska moddar som moddinggemenskapen har gjort. Många av dessa mods är så effektiva att de gör spelet till en helt ny upplevelse. Här är några av modsna du borde testa!

Inofficiell Oblivion Patch: Oblivion mods steam.

Alla som någonsin har spelat Oblivion vet hur buggigt spelet är. Spelet hade 1800 buggar även efter att Bethesda hade korrigerat det. Som ett resultat av detta verkar spelet fuktigt när spelarna upplever konstanta fel. Du kommer att se objekt flyta, väggar försvinna och texturer som inte återges på grund av detta problem. Denna mod hjälper dig att lappa alla dessa rester och uppleva spelet utan problem. För en mod som du snabbt kan få är detta en söt affär. Den här patchen fungerar lika bra som allt Bethesda kan implementera. Du kan få moden här .Unique Landscapes: Oblivion mods ånga.

När vi spelar ett äldre spel dämpar bristen på fantastisk grafik upplevelsen. När det gäller retrospel är det ursäktligt eftersom vi älskar den äldre konststilen. Men när det gäller spel från slutet av 2000-talet eller 2011-13, finns det ofta behov av en förnyelse. Lyckligtvis ger denna modd nya texturer för Oblivion, vilket lyfter det gamla spelet. Landskapen ser otroligt vackra ut efter att ha applicerat denna mod. Varje plats i spelet får sitt texturpaket för att helt omdefiniera spelet. Du kan få modden från detta länk .

Martigen's Monster Mod: Oblivion mods ånga.

En av de bästa modsna för Oblivion, Martigen’s Monster Mod, tillför så mycket till spelet. När du väl har tillämpat modden kommer Oblivion att ha hundra och femtio nya typer av varelser i spelet. Vissa av dessa är till och med boss med loot drops, vilket gör det mer spännande. Med nya arter i spelet blir det så mycket mer intressant att utforska det. Modden tar bort spelets redundans för någon som har spelat Oblivion tidigare. Utöver detta, med ett par andra moddar, är det nästan ett nytt spel att spela. Du kan få moden här .

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Wisp från Warframe !