Ny funktion på Spotify: Sätt dig igen och stärk din melodi med hjälp av skrivbordet. Klicka här för att förstå huvudpunkterna, reaktionerna och det hela!

Spotify är den svenska tune streaming-appen baserad 2006. Efter år av förväntan har Spotify i slutändan fått tag på den förmodligen mest efterfrågade egenskapen. Alla låtfanatiker kan i slutändan upptäcka en Chromecast-cirkulation från Spotify-appen för skrivbordet.

Säker! Den massiva strömningen av melodin har i slutändan lagt till den helt nya egenskapen hos Google Chromecast till sin skrivbordsapp. Inte längre mest effektivt detta, men denna nya innovation kan också användas för varje Home Windows och Mac-kunder.Inte fler vill skaffa Spotify till dina mobiltelefoner. Öppna helt enkelt ditt skrivbord, din dator och njut av din favoritlåt med hjälp av den stora skärmen. Man kan på en gång hålla fast låten och hålla ett öga på det hela från hemfönstren och Mac-skrivbordet.

Sedan starten har Spotify gett sin lyssnare friheten att hålla fast och hålla ett öga på Chromecast-strömmarna från sina mobiltelefoner och internetappar. Och det tog mer än ett decennium att få det här alternativet på skrivbordet.

Spotify via skrivbordet: Hur kom scoopet hit?

Spotify Rock Superstar och en låtfanatiker Matt Suda var en gång personen som gav scoop om denna nya egenskap. Han introducerade detta i företagets grannskapsstyrelser.

Spotify via skrivbordet: Vad vill du ställa in på skrivbordet?

De första faktiska och primära standarderna är att du kommer att vilja ha Spotify-appen modell 1.1.38 till din Mac och Home Windows PC. Efter detta kommer du bara att kunna flytta till menyn Units To be had i rätt baksida av uppspelningen och hålla ett öga på baren. Och du kommer att hitta hela prylarna som du behöver för att hålla låten. Under gadgetens identifiering kommer du att se Google Solid-taggen. Klicka på den och du kanske är redo att frossa i. Men allt du vill är en uppdaterad Spotify-skrivbordsapp för att ta del av denna nya egenskap. Så gå snabbt och byt ut skrivbordsappen om du inte vill utelämna detta.

Spotify via skrivbordet: Vad är de andras svar på detta?

Alla låtälskare går galet över denna nya ersättare. Allt de har sett fram emot sedan evigheter har i slutändan att vänta på dem. Spotify är en strömningsapp för världslåtar och därför har låtar från alla nationer varit tillgängliga på den. Återigen måste lyssnarna hålla ett öga på låtarna genom sina telefoner. Så allt det är ett måste att göra är att sitta klistrad på dina mobiltelefoner helt enkelt för att lyssna på låten. Mycket frustrerande, eller hur?

Men nu har Spotify också löst denna nackdel. Du kommer att hålla avstånd från din telefon, göra alla dina målningar och helt enkelt hålla ett öga på din uppspelning från skrivbordet.

Spotify har gjort din ME Time med melodi extra stressfri och tillfredsställande.