Ny egenskap på Spotify: Sätt dig ner igen och stärk din låt via skrivbordet. Klicka här för att förstå huvudpunkterna, reaktionerna och det hela!

Spotify är den svenska låtströmningsappen baserad 2006. Efter år av förväntan har Spotify trots allt fått tag på den förmodligen mest efterfrågade funktionen. Hela låtentusiasterna kan trots allt upptäcka en Chromecast-rörelse från Spotify-appen för skrivbordet.

Säker! Låten som streamas massivt har äntligen lagt till den helt nya funktionen hos Google Chromecast till sin skrivbordsapp. Inte längre det enklaste detta, men denna nya innovation kan också användas för varje Home Windows och Mac-kunder.Inte fler vill skaffa Spotify till dina mobiltelefoner. Öppna helt enkelt ditt skrivbord, din dator och upplev att njuta av din favoritlåt med hjälp av den stora skärmen. Man kan på en gång solida låten och hålla ett öga på hela partiet från Home-fönstren och Mac-skrivbordet.

Sedan starten har Spotify gett sin lyssnare friheten att hålla fast vid och hålla ett öga på Chromecast-strömmarna från sina mobiltelefoner och internetappar. Och det tog mer än ett decennium att få det här alternativet på skrivbordet.

Spotify via skrivbordet: Hur den inre banan kom hit ut?

Spotify Rock Superstar och en låtfanatiker Matt Suda var en gång den som gav insidan spåret om denna nya funktion. Han införde detta i företagets koncernstyrelser.

Spotify via skrivbordet: Vad vill du ha till solid låt på skrivbordet?

De första faktiska och viktigaste standarderna är att du kommer att vilja ha Spotify-appen modell 1.1.38 till din Mac och Home Windows PC. Efter detta kommer du bara att kunna gå vidare till menyn Units To be had i rätt baksida av uppspelningen och hålla ett öga på baren. Och du kommer att hitta alla prylar där du vill ha för att solida låten. Under gadgetens titel ser du Google Forged-taggen. Klicka på den och du är redo att uppleva. Men allt du vill ha är en uppdaterad Spotify-skrivbordsapp för att ta del av denna nya funktion. Så, passera snabbt och byt ut skrivbordsappen för de som inte behöver gå över detta.

Spotify via skrivbordet: Vad är de andras svar på detta?

Hela låtälskaren går galet över denna nya ersättare. Allt de har sett fram emot sedan åldrar har trots allt att göra för dem. Spotify är en app för streaming av världslåtar och därför har låtar från alla nationer varit att köpa på den. Alternativt behöver lyssnarna hålla ett öga på låtarna via sina telefoner. Så allt det är ett måste att göra är att sitta klistrad i dina mobiltelefoner helt enkelt för att lyssna på låten. Mycket frustrerande, eller hur?

Men nu har Spotify löst även denna nackdel. Du kommer att kunna hålla dig på avstånd från din telefon, göra alla dina målningar och helt enkelt hålla ett öga på din uppspelning från skrivbordet.

Spotify har gjort din ME Time with song extra avkopplande och bekväm.