North Carolina, Virginia skakade av den kraftigaste jordbävningen i regionen sedan 1916! Klicka för att läsa mer.

Jordbävning av magnituden cirka 5,1 i Virginia som ligger på gränsen till North Carolina. Detta hände denna söndag. Enligt undersökningen var detta den starkaste jordbävningen sedan 1916 som skakade Virginia. Det var den näst största jordbävningen efter ett sekel. Enligt rapporterna inträffade jordbävningen i de flesta delar av staden. Rapporten säger att ingen dog på grund av detta men det orsakar skador på både icke-levande och levande.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-2-3.mp4

Magnitude 5.1 orsakar strukturella skador på byggnaderna!

Allvarliga skador och allvarliga skador rapporterades inte eller upptäcktes från början, men det gjorde att byggnader skadades och i Sparta rasar ens husskorsten, deras hemhyllor gick sönder. Det gjorde nedslag på vägar såväl som på vattenlinjerna och fick dem att spricka.

Livsmedel hade stora skador och föremål ramlar av från hemhyllorna och bokhyllorna på biblioteken. Men det finns inga allvarliga skador på medborgarna och ingen dog av denna naturkatastrof med Guds nåd. Men detta gör människor livrädda och rädda dem när de såg detta framför sina ögon.
Enligt U.S. Geological Survey!

Undersökningen visar att den var den starkaste efter seklet. Cirka 5,1 magnituder, detta är mycket högt för att vagga området sedan 1916. Effekterna av denna kan ses runt 100 miles från Sparta. Det här var som en vågig jordbävning där man kan se materialet som skulle kastas av i vågformen.

Folk rapporterade att de kände att deras hus och saker lyfte och skakade saker för att bli uppmärksammade av dem. De kan inte gå ordentligt på grund av denna vågiga jordbävning. Endast några personer skadades och fick allvarliga skador men ingen dog. Människor från olika platser runt 100 miles rapporterade och delar om nyheterna som de såg. För mer information, håll ögonen öppna med oss.