Nora Fatehis WAP-utmaning avbröts när 'mamma' blir skandaliserad av suggestiva drag. Kolla på

Nora Fatehi satte sin egen tur på WAP-utmaningen och postade en video av sin strävan, men blev hindrad av sin 'mamma'. Se videon här.

Vad är TikTok WAP move-utmaningen?

Som titeln föreslår inkluderar WAP-rörelseutmaningen på TikTok kunder som försöker återskapa de attraktiva dragen från Cardi B och Megans musikvideo – och förmedla resultatet till sina supportrar. Det verkar ha tagit fart nyligen efter att koreografen Brian Esperson publicerade sin form av det dagliga schemat, som staplade på många perspektiv – och olika kunder har rusat för att visa upp sina egna ansträngningar vid den vardagliga praktiken, som inkluderar höga sparkar, delar, och twerking. Det har livat upp alla sken av Addison Rae, Charli D'Amelio och James Charles – som till och med anslutit en studsmatta till sin variant – att delta.Nora deltar i utmaningen

Skådespelaren Nora Fatehi har delat sin egen inställning till WAP-rörelseutmaningen. Nora, känd för sina ovanliga framträdanden i några succéfilmer, brukar videon på Instagram.

Skådespelare Skvaller: Jag är benägen till skådespeleri: Nora Fatehi - Alla filmfans Svaret på allt Filmnyheter

Hon skrev i undertiteln, WAP-utmaning. Videon börjar med att Nora avslöjar för sina fans att massor av dem har nämnt att hon är intresserad av testet. Hon börjar då presentationen, men en hijabbärande dam (avsedd att vara hennes mamma, likaledes spelad av Nora) är chockad över de spännande rörelserna. Damen blir gradvis skandaliserad av den andra Noras rörelser och kastar ett par skor på henne. Hon stör vid den tidpunkten presentationen och stänger av kameran och säger: Individer överför kronan, och du gör det här.

Noras följeslagare och hängivna gav henne tillgivenhet i anmärkningsområdet. Omg roligt!!!!!! Hahahaha, älskar din mammas karaktär!! Elli AvrRam komponerade. Lmaoooooo min föredragna fram till denna punkt, komponerade Raja Kumari. Videon har setts över 3,8 flera gånger på Instagram.

Hur började det?

WAP-utmaningen startade från Cardi B och Megan Thee Stallions hitnummer WAP. Flyttrutinen innehåller höga sparkar, twerking och delar. Testet blev mainstream på TikTok och har utförts av Vanessa Hudgens och andra.

WAP

Nora dök upp som besökare på Indiens bästa dansare och har tidigare dykt upp i alla realityshower, till exempel Bigg Boss 9, Jhalak Dikhhla Jaa 9 och Dance Plus 4. Hennes mest mainstream-filmframträdanden inkluderar Batla House, Street Dancer 3D och Satyameva Jayate. Hon har också ingått i musikinspelningar, till exempel Pachtaoge och Papa.