Nora Fatehi är hisnande i kungsblått organzasilke saree: klicka här för att veta mer!

Nora Fatehi delade nyligen bilder på sig själv i en bländande saree i organza på Instagram. Det kostar 90 000 Rs. Nora Fatehi är en äkta blå fashionista. Underhållaren, som är välkänd för sin flyttstil, är också mycket känd för sina anmärkningsvärda modebeslut. Oavsett om det är en lättsam dagoutfit eller ett ögonblick på röda mattan, är Nora konsekvent på sitt A-spel. Titta på hennes Instagram-rekord och du kommer att förstå vad vi diskuterar.

Underhållaren delade nyligen några chockerande bilder på sig själv i en saree. Hon la upp en av bilderna med undertexten, De svär att de gick förbi oss. De gör överdrivet mycket (sic). På bilden bär Bharat-underhållaren en tillkännagivande saree från designern JJ Valayas hyllor.Organza regal blå sidensaree hade botaniskt tryck allt färdigt och måste fungera vid gränsen. Hon gick med i sareen med ett brunt bälte som utökade outfitens oomph-faktor. För statisterna gick Nora för artikulationsutsmyckningar. Lämnar outfiten ensam funktionen, valde hon en obetydlig kosmetika att titta på.

I händelse av att du gillar den här looken och skulle behöva lägga till den i din garderob, bör du spendera 89 500 Rs. Om du dessutom gillar bältet, förbered dig på att spendera 9 900 Rs mer.

Om Nora Fatehi

Nora Fatehi (född 6 februari 1992) är en kanadensisk artist, modell, underhållare. Nora är en av de artister som är mest populär för sitt arbete i den indiska underhållningsvärlden. Hon har dykt upp i filmer på hindi, telugu och malayalam. Nora kommer från en marockansk kanadensisk familj och hade vuxit upp i Kanada. Faktum är att hon i intervjuer dessutom har uttryckt att hon ser sig själv som en indier på den mest grundläggande nivån.

Hon gjorde sin filmdebut i Bollywood-filmen Roar: Tigers of the Sundarbans. Hon tog upp allestädes närvarande i Telugu-filmer genom att göra saknummer i filmer som Temper, Baahubali: The Beginning och Kick 2, och har likaså medverkat i två Malayalam-filmer, Double Barrel och Kayamkulam Kochunni.

2015 var hon en kandidat i tv-programmet Bigg Boss 9 utan manus och uteslöts på dag 84. 2016 blev hon intresserad av den manusfria tv-serien Jhalak Dikhhla Jaa. Hon dyker upp i Bollywood-filmen Satyamev Jayate som hon har hittat i den reproducerade anpassningen av låten Dilbar.

Låten korsade 20 miljoner perspektiv på YouTube under de första 24 timmarna efter att den släpptes, vilket gör den till den primära hindilåten som har samlat sådana siffror i Indien. Hon arbetade dessutom tillsammans med det marockanska hip-bounce-gänget Fnaïre [fr] för att släppa en arabisk variant av Dilbar-melodin.