Nichijou säsong 2: SPOILER ALERT!!!! Utgivningsdatum UPPGIFT | Trailer | Karaktär | Intrig GODA NYHETER FÖR FANS!!

Nichijou säsong 2

Anime är nu den mest sedda genren av alla. Den har ursprungligen sitt ursprung i Japan. Anime är särskilt känt för sin handling, karaktärerna och animationen. Man kan känna en blandad påse av känslor när man tittar på Anime. En sådan anime är Nichijou!

Fortsätt läsa för att ta reda på nya uppdateringar om Nichijou säsong 2!nichijou SÄSONG 2

Nichijou är en japansk anime-manga komedi-drama. Mangan skrevs och illustrerades ursprungligen av Keiichi Arawi. Mangan hade tio volymer och släpptes under åren 2006 till 2015. Den publicerades i de japanska publikationerna Monthly Shonen Ace och Comptiq. Mangan publicerades på engelska i JManga och Vertical.

Senare under år 2011 anpassades mangan till anime-tv-serier. Den regisserades av Tatsuya Ishihara som arbetar i Kyoto Animation och den skrevs av Jukki Hanada som är en japansk manusförfattare. Hon är känd för sina verk i No game no life, Petite Princess Yucie, Sound! Euphonium, Flickan som hoppade genom rymden, och så vidare.

Nichijou säsong 1 hade 26 anime-avsnitt med 24 minuters speltid vardera och sändes mellan 3 april 2011 och 25 september 2011. En månad innan showens början sändes en OVA eller en sidohistoria för Nichijou.

Produktionsarbetet sköttes av Kyoto Animation, en japansk animationsstudio grundad 1981. Showen licensierades av Funimation för Nordamerika och Madman Entertainment för Nya Zeeland och Australien. Funimation släppte först Nichijou DVD-skivor med undertexter den 7 februari 2017. Dubben skapades senare.
Nichijou utvecklades också som ett bärbart PlayStation-spel som heter Nichijou: Uchuujin som släpptes den 28 juli 2011.
Anime surrealistisk komedi-drama Nichijou samlade uppskattning från hela världen. Eftersom det samlade många fans, inklusive Nordamerika och Australien, blev det en stor framgång för de båda produktionsbolagen. Nu kräver fansen för Nichijou säsong 2.

Läs vidare för att få reda på uppdateringar om Nichijou säsong 2!

Nichijou Säsong 2 Releasedatum

Säsong 1 av Nichijou samlade en enorm fanbas, den betraktas också som en av de bästa animerna av fansen. Tyvärr har skaparna inte släppt några uppdateringar på nästan ett decennium, vilket gör att det inte finns någon pågående diskussion för ytterligare en säsong. Men även nu är Nichijou säsong 2 fortfarande en av de mest efterlängtade uppföljarna för animeälskare aka otakus.

En annan anledning till ingen uppdatering är att för att filma en anime måste programmet ha källmaterial. Tyvärr har Nichijou säsong 2 inget källmaterial kvar och mangan har också avslutats år 2015.

Positivt är att Nichijou säsong 2 enbart beror på fansen, kanske kan den kollektiva begäran från fansen ändra uppfattningen hos skaparna och starta produktionen för Nichijou säsong 2.

Det bör noteras att flera namninsamlingar har undertecknats från fansen för att släppa Nichijou säsong 2.
Med fler strömmande plattformar tillgängliga längs banan, kan Nichijou säsong 2 släppas när som helst snart, kanske inom ett eller två år. Håller tummarna.

Från och med nu, låt oss gräva ner i handlingen, karaktärer, röstskådespelare, etc av Nichijou!

STORY

Berättelsen kretsar kring en grupp människor i staden Tokisadame. Showen fokuserar främst på ett gäng tjejer som går på gymnasiet. Animen visar de vardagliga händelserna som händer i det vanliga livet för människorna som bor i Tokisadame. Nano, robottjejen är främst inriktad på Nichijou och hon har också en separat båge bland de andra karaktärerna. Nano vill gå gymnasiet som student och samtidigt inte bli avslöjad att hon är en robot. Människornas vanliga liv skildras på ett humoristiskt sätt som ger tittarna ett gott skratt.

Nichijou säsong 2

TECKNEN

Nano Shinonome , Android-tjejen.

Nano byggdes av professorn. Nano Shininomes enda önskan är att gå gymnasiet och även att hålla sin identitet säker som en robot. Nano har en nyckel på ryggen som gör det uppenbart att hon är en robot. Hon ser alltid efter professorn. Hon blir vän med Yuko Aioi och de andra tjejerna på gymnasiet.

Yuko Aioi

Yuko Aioi är en cool, lycklig person. Yuko Aiois huvudmål är att göra hennes vardag ännu mer intressant. Hon kopierar ofta sina läxor från sina vänner.

Mio Naganohara

Mio är kär i Kojiro Sasahara. Mio ses ibland som en kortlynt tjej. Hon är en begåvad konstnär och ibland ritar hon bilder av Kojiro (hennes förälskelse) i sin anteckningsbok.

Mai Minakami

Mai Minakami är en ganska intelligent tjej, hon flyttade från Alaska till Japan på grund av sin fars jobb. Hon är skicklig i fiske, armbrytning. Hon har ett beundransvärt sinne för humor och kan ofta ses i hennes trolling Yuko Aioi.

Professor

Professorn är en mycket skicklig åttaårig vetenskapsman som redan har tagit examen på grund av sina effektiva naturvetenskapliga färdigheter. Hennes favoritdjur är en haj och hon älskar produkter med hajtema. Det var hon som skapade Nano, android-skolflickan. Professorn visas ibland som en bortskämd unge, som kastar raserianfall för att få vad hon vill. Professorn älskar att umgås med Nano och de andra tjejerna. Hon har också en svart katt som heter Sakamoto.

ANDRA KARAKTÄRER

De andra karaktärerna i showen inkluderar Kojiro Sasahara, Izumi Sakurai, Manabu Takasaki, rektor Shinonome, vice rektor Kosuke Ora och Kana Nakamura.

RÖSTSKÅDESPELARE

Morgan Garrett, en amerikansk röstskådespelerska gjorde röstskådespeleriet för Yuko Aioi. Morgans anmärkningsvärda verk inkluderar Wise man's Grandchild, Deca-Dence, Gleipnir och Sleepy Princess in the Demon Castle.
Mio Naganohara var röstskådespelare av Leah Clark, som arbetar som regissör och manusförfattare för Funimation.
Mai Minakami röstades av Brittany Lauda. Jad Saxton gjorde rösten åt professorn.

Monica Rial gjorde rösten åt Nano, robottjejen.

Nichijou säsong 1 är tillgänglig på många onlinestreamingplattformar. Titta på dem. Låt oss hoppas på Nichijou säsong 2!

Det var allt för nu. Tror du att de kommer att släppa Nichijou säsong 2? Kommentera dina tankar nedan!

Kommentera gärna vad du vill läsa härnäst!

Kolla också in våra andra artiklar /cameron-monaghan-gay-otroliga-nyheter-personligt-liv-alla-hemliga-detaljer-avslojas

FÖR MER INFORMATION, GÅ TILL –https://themarketactivity.com/