Nia DaCosta jobbar på Captain Marvel! Varför är hon vald till regissör för uppföljaren? Vad är nytt hon kommer med i serien? För alla Avengers-fans, klicka här för att läsa mer...

Det är sällsynt att hitta någon i detta universum som inte har någon aning om vad Avenger är. Marvel Studios har redan gett oss så många superhjältar som Thor, Captain America, Black widow, etc. och ser vidare för att ta tillbaka Captain marvel Mighty of All igen till scenen. Den enorma framgången med Avengers Endgame släpptes 2019 med Brie Larson i huvudrollen som Captain Marvel har banat väg för nästa. Om du är ett captain marvel-fan så är det säkert en stor fröjd att titta på.

Captain Marvel uppföljare-

Dess kommande uppföljare är skriven av Megan McDonnel. Även om det inte finns mycket information om uppföljaren som förväntas komma 2022. Det här är inte det enda vi vill att du ska veta, produktionen har slutfört Nia DaCosta som regissör för den kommande uppföljaren som avsätter Anna Boden och Ryan Fleck från serien. Enligt historien är det inte första gången som saker har hänt så här eftersom Marvel är för strikta när det gäller kvalitetskontroller och publiksmak. Även om studion träffade flera individer, hittar DaCosta sin väg bland dem. Att ta med DaCosta har verkligen ett visst syfte för förundran. Hon förväntas tillföra mer mångfald till serien.DaCostas karriär hittills-

DaCosta har en fruktbar karriär bakom sig som skapade hennes chanser att bli regissör för detsamma. Inledde sin karriär med 2018 års långfilm Little Woods baserad på den amerikanska gränshandeln med narkotika i Kanada, vilket hon får kritikerros för. Hennes ytterligare instruktioner inkluderar 2 avsnitt av Netflix tv-show Top Boy följt av Candyman Horror Reboot som hon skrev tillsammans med Win Rosenfeld och Jordan Peele. Peele valde henne personligen att regissera den här filmen.

Vad återstår motivet? Men en sak är säker att hon kommer att regissera en storbudgetfilm som svart kvinnlig regissör, ​​en stor bedrift hon uppnådde efter Ava DuVernay som regisserade A Wrinkle in Time.

Eftersom regissören är klar och filmen redan är i produktionsfasen. Vi måste se vad intressant, DaCosta kommer att ta in, hennes nya version av filmen.