New York Comic-Con 2020 kommer att äga rum på Manhattan, inställd? Klicka för att läsa orsaken bakom det!

Längden av ödsliga, men ändå förutsägbara insamlingsnyheter fortsätter och fortsätter, och 2020 års New York Comic-Con ställs in. Händelsen, som ska äga rum på Manhattan, Nw York, i oktober äger inte rum på grund av det fortsatta utbrottet av coronaviruset. Eventet kommer dock att dyka upp online, med ReedPop och YouTube samarbetar med varandra. Comic-Con kommer att likna den som ägde rum förra månaden i San Diego .New York Comic-Con, som är ReedPops mest stora senaste evenemang, meddelade att det skulle skjuta upp sitt personliga evenemang till någon gång längre in i framtiden efter att coronaviruset har lagt sig, och det är säkert.

'Comic-Con, New York': Reedpops uttalande

Inte bara Manhatten Comic-Con, utan även San Diego Comic-Con, South by Southwest (SXSW), DragonCon och ReedPop run, Emerald City Comic-Con och Star Wars Celebration, tvingades göra samma samtal. ReedPop, i ett uttalande, tackade alla hängivna Comic-Con-besökare och fans för det enorma stöd de visar under dessa svåra tider. Det är omöjligt att ens tänka på att försöka få det att hända utan att äventyra människors liv; det är absolut uteslutet.

ReedPop delade ett uttalande med alla som pratade om hur de önskar att de skulle ge ut märken för Comic-Con snarare än nyheter om den jämna avbokningen. Comic-Con skulle äga rum i Javits centrum, som faktiskt inte kommer att köras. ReedPops uttalande uppskattar fansen med full uppriktighet för deras tålamod. De försökte få saker att fungera för oktober med Javits och de lokala tjänstemännen, men det är inte möjligt på grund av covid-19 utbredd. De känner att det är bättre att inte genomföra evenemanget nu, med framtiden i åtanke.

'Comic-Con, New York': Att hända online

Comic-Con kommer att äga rum på en onlineplattform. En ny webbplats, kallad 'New York Comic-Con's Metaverse', skapade för evenemanget. ReedPop samarbetar med YouTube, där evenemanget kommer att bestå av förinspelade paneler, livestreaming och många andra program. Grupper för DreamWorks Animation, Starz’ American Gods, Hulu och FX kommer att vara närvarande. Precis som San Diego Comic-Con kommer CBS att vara värd för en Star Trek Universe-panel med all tillgång. Den kommande tiden kommer vi att få veta mer om vilka av grupperna som kommer att närvara under NYCC.

ReedPop gör också virtuella marknadsplatser tillgängliga för fans, där kreatörer kan visa och dela sina senaste produkter. YouTube livechatt hjälper tittarna att interagera med varandra också, vilket inte hände under SDCC. NYCC är ett av de många evenemang som tvingas flytta saker online på grund av pandemin. Warner Bros. kommer också att hålla en paneldiskussion den 22 augusti, online känd som 'DC FanDome', där de kommer att diskutera DC:s filmer. Många förändringar sker på grund av coronaviruset, även om fallen i New York kan vara mindre, men det är inte värt risken. New York Comic-Con kommer att vara från 8 oktober 2020 till 11 oktober 2020.

Om du gillade min artikel om NYCC, se till att läsa min artikel om Spelare: Ninjor.