New Vegas: För att bemästra spelet, här är några av de bästa New Vegas Mods!

Vill du njuta av den bästa möjliga upplevelsen av New Vegas-äventyret? Då skulle det vara bäst om du gick med Mods. Här är alla detaljer om 'mods' och sättet att ladda ner dem. Så fortsätt läsa för att få all information om 'Vegas mods.'

Sedan lanseringen för fem år tillbaka är Vegas fortfarande mycket känd bland sina spelare. Då och då fortsätter den att uppgradera. med hjälp av mods kan du njuta av vegas på bästa möjliga sätt.Hur man installerar Vegas Mods –

För att installera 'civilization six mods' kommer vår favoritserver steam-verkstad till hands. Du måste prenumerera på den moden och den kommer att installeras på din dator. Du kan aktivera eller inaktivera moden från mappen för ytterligare innehållsmeny.

Dessutom är vissa av modsna inte tillgängliga på Steam-verkstaden. Dessa mods kan du ladda ner genom att skapa en mapp -Mods' i din Civilization 6-användarkatalog:

DocumentsMy GamesSid Meier's Civilization VI.

Extrahera nu lägen till din nya mod-mapp. Aktivera dem sedan från den extra innehållsmenyfilen.

I den här processen kommer Windows att varna dig om att du skriver över filer. Klicka sedan på ja till det. Och det är alltid tillrådligt att behålla säkerhetskopian av dina ursprungliga data om du skulle förlora något.

Här är några av de bästa New Vegas Mods:

New Vegas omdesignad mod –

Denna mod låter karaktärerna definiera vilka de är mer genom sin mer tilltalande design. Det här läget fokuserar på att göra om varje NPC för att återspegla dem bättre. Om vi ​​pratar om en veteranläkare, kommer denna mod att ge ärren och det dammiga utseendet till veteranens ansikte för att likna det mer verkligt.

Klicka här för att ladda ner

Wasteland Flora Overhaul mod –

Wasteland flora overhaul mod hjälper till att öka skönheten i det karga och ökenliknande landet. Denna mod lägger till olika sorters träd för att förbättra den verkliga känslan i spelet. Men även denna mod kommer i tre nivåer - Fertile wasteland: består av mer tress, Dead wasteland -balans mellan döda och levande växter, ESP - det är återstruktureringen av de ursprungliga träden.

Klicka här för att ladda ner moden.

Electro – stad som återupplyser ödemarken –

Tja!! en sak slår sinnet när man lyssnar på ordet vegas, och det är dess ljus. Men den ursprungliga New vegas förser dig inte med några glödlampor eller lysdioder, men oroa dig inte! Här kommer denna mod. Denna mod kommer att ge dig hundratals gatubelysningar, glödlampor och lysdioder för att göra din Vegas värld upplysande.

Klicka här för att ladda ner moden.

FNV Realistic Wasteland Lighting mod –

Denna mod ger dig den mer realistiska känslan av Mojave-öknen. med hjälp av denna mod kan du justera ljusstyrkan eller intensiteten av solljus. Denna mod lägger också till perfekta vädertexturer till öknens himmel.

Klicka här för att ladda ner moden.

Så dessa är en av de bästa New Vegas-moddarna. Så välj rätt och njut av dem.

Håll kontakten för fler uppdateringar !!