Netlix ranking A Brief Horror Tale in 7-Determine Public sale! Klicka på för att förstå mer om skräck i Netflix

En affär visar det Netflix har gjort en låg sjusiffrig dedikation mellan rättigheterna till Matt Question Netflix snabba skräcksaga Min make och jag köpte en ranch( Brief Horror Tale), och manus kräver att skaparens bror Harrison Question skriver manuset. Sagan verkar i sex delar på Reddit.

Budgivningen brukade helt enkelt bli fräsande denna ena torsdagskväll för skräckhistorien, och Netflix tog den bara från skrivbordet med hjälp av fredagens lunch.Definiera av sagan

Det kommer till ett par, Harry och Sasha, som ska hitta sitt drömområde på en ranch i Idaho. Han är en soldat som kommer till livet igen. De brukar bjuda vad de kan, vilket är en låg boll att erbjuda. De får dock Ranchen att upptäcka att de inte verkar vara ensamma. Snabbt träffar de sina grannar. De berättar för paret att det finns en illvillig ande i dalen, en som visar sig genom att komma till hemmet på samma sätt som ursprungligen varje årstid.

Det finns särskilda åtgärder som bör vidtas för att hålla andan ute i deras område, och den före detta marinsoldaten förvandlas till privat. Den snabba skräckhistorien kan vara mycket övertygande och läskig i en Stephen King/ M. Night time Shyamalan metod.

Det är det andra åtagandet före nu yr Glassgold och Harrison Question har erbjudit Netflix, Following ultimate yr's 3 Musketeers.

The Question Bros and Flooring Keep a eye reppederas med hjälp av Verve. Golv Håll ett öga på brukade vara extra repped med hjälp av Ashley Silver.

Bästa skräckfilmer på Netflix

 1. 1922(2017)
 2. Apostel (2018)
 3. Som ovan, So Underneath (2014)
 4. The post mortem of Jane Doe (2016)
 5. Svartrockens dotter
 6. Satans rekommendation och mycket extra.

Om du är en True Horror Tale Lover, bör du se ovan diskuterat och under diskuterat:

 • The Shinning (1980)
 • The Texas Chainsaw Bloodbath (1974)
 • The Factor (1982)
 • Ärftlig (2018)
 • Och naturligtvis, The Exorcist (1973)

Följ oss för extra uppdateringar här.