Nether Portal: Denna funktion i Minecraft har många fördelar än du kan föreställa dig!!

Om du är en Minecraft-spelare kanske du har hört talas om termen Nether-portal. Det är en del av Minecraft. 2010 hade spelet några nya funktioner lagt till som en del av Halloween. Inledningsvis passade den här uppdateringen inte bra med spelarna. Men med dagarna som gått är Nether-portalen en av de bästa funktionerna som finns. Om du inte är medveten om det, oroa dig inte, vi guidar dig genom hela terminen genom hela artikeln. Det är en struktur som hjälper spelaren till mellan platserna Overland och Nederländerna. Portalen stöder endast version 1.2.0. Denna struktur har också flera andra användningsområden. Det är lätt att använda i spelet. För att veta mer om konstruktionen och användningen av Nether-portalen, fortsätt att läsa artikeln till slutet.

Konstruktion av Nether-portalen:

Den nedre portalen är på ett rektangulärt sätt. Den yttre ramen är av storlek 4*5 (10 BLOCKER) till 23*23 (84 BLOCKER) i obsidian. De närliggande portalerna kommer att ha några justerbara block, och de kan dela dem också. Även om hörnramarna inte har någon betydande roll att spela, kommer de att finnas i portalen. Det finns också ytterligare ett framsteg i version 1.7.2. Du kan nu skapa din portal enligt vilken form som helst. ja! De kommer i flera storlekar och former. Men kom ihåg att portaler inte fungerar under vattnet. Om du har byggt ditt hus, då kan du få låga i stommen genom att aktivera antingen flinta och stål eller lava. Åtgärden kommer att öppna upp en eld. Det kommer också att skapa ett lila lager. De kan avge ljus till nivå 11. Och de är kraftfulla än Redstone-malmtypen.



Dessutom, om du älskar att höra musik, ger spelet dig det. Du kan lyssna på musik från blocket kontinuerligt. Operationen är säker och ligger i glaset.

Drift av den nederländska portalen:

Den primära användningen av Nether-portalen är transport. Om du står på samma plats i Overworld i mer än fyra sekunder, kommer du automatiskt att transporteras till Nederländerna. Du kanske är medveten om att det bär dig mellan de två världarna. Det finns också en anslutningsportal. Det hjälper dig att återvända till din plats i övervärlden. Spelet är smidigt och flexibelt. Men tänk på att om du bygger flera gateways i Overworld kommer att leda dig till samma i Nether. Så var försiktig när du hanterar detta. När du reser mellan platserna måste du se upp för din fiende. Mobbarna kan också överföra mellan världarna.

Portalanslutningar:

Det kommer bara att finnas ett Neder i världen. Så det här kommer att vara till stor hjälp att resa mellan platserna. För det kommer bara att finnas en under och du måste använda den. Var också medveten om detta att avståndet mellan Övervärlden och Nederländerna kommer att vara i förhållandet 8:1. Det betyder att spelaren kan passera Overworld åtta gånger snabbare än i Nederländerna.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, testa då min andra artikel om