Nether Portal: Användningen av Nether Portal, dess existens och hur du kan konstruera den!

Vill du upptäcka nya uppdateringar av Minecraft? Här är en sida där du kan gå djupt in i funktionerna i Minecraft. Fortsätt läsa för att utforska Nether Portal, som är en del av Minecraft. Lär dig dess användning och arbete.

Så låt oss utforska allt om Nether Portal:Om Nether Portal –

Nether-portalen är en tillverkningsstruktur under tillverkning av obsidian, den är en del av Minecraft-spelet. Det är en port mellan dimensionerna Overworld och Nederportalen. Denna rektangulära låda är för användbar i spelet.

När den kom till –

Denna fantastiska Nether Portal kom till den 31 oktober 2010. sedan dess är det en av de mycket rekommenderade uppdateringarna av spelet. Det är en del av Minecraft som en Halloween-uppdatering , (version 1.2.0) den 31 oktober 2010.

Vad är användningen av Nether Portal –

Nether Portal fungerar som en gateway som låter spelaren resa mellan dimensionerna övervärlden och nederportalen.

När en spelare i övervärlden eller nedre står i ett nedre portalblock i mer än 4 sekunder, går spelaren automatiskt till andra dimensioner. Spelaren kan när som helst gå ut ur portalen innan dess animering blir komplett med att avbryta teleporteringen.

När du använder den här portalen för första gången byggs det upp en anslutande portal där du hamnar i Nederländerna. Nu kan du använda denna anslutande portal för att landa i den intilliggande portalen i övervärlden. Om du försöker bygga flera gateways i övervärlden i närheten, kommer dessa alla att leda till samma portal i Nederländerna och vice versa.

Hur man konstruerar den nederländska portalen –

Nether Portal består av den vertikala, rektangulära ramen av obsidian (på minst 4×5 och max 23×23). Du behöver inte fyra hörn av portalen för att aktivera den, men spelportaler kommer alltid att inkludera dessa hörn som sin del.

Så när den här ramkonstruktionen är klar måste spelarna gå till nästa utrymme. Du måste sätta ett rum inuti portalen i brand. Du kan tända en eld inne i entrén på många olika sätt som flinta, stål, lava, explosivblock. Detta steg kommer att leda till den lila färgbildningen; detta liknar en virvel, inuti portalen med ljus- och laddningseffekter.

En viktig sak att komma ihåg är att dessa Nether-portaler inte fungerar under vattnet.

Från och med den senaste uppdateringen kan spelare skapa en portal i olika storlekar och former.

Så njut av din Nether Portal och gå effektivt mellan de två världarna.

Håll kontakten för fler uppdateringar !!