Netflix's Crime Thriller Mirzapur 2′ släppdatum äntligen meddelat!! Klicka för att veta mer.

Väntan är över! Tillverkarna av Mirzapur har äntligen meddelat releasedatumet för den andra säsongen av programmet. Amazon Prime India delade en video där lanseringsdatumet för Ali Fazal, Pankaj Tripathi show tillkännagavs. Mirzapur säsong 2 kommer upp på skärmarna den 23 oktober 2020.

Det finns två typer av människor i världen - levande eller döda. Sedan finns det den tredje typen – sårade. De tog allt från mig men lämnade mig vid liv. Ett misstag sa guddu, i en minutlång video.Förra månaden sågs skådespelarna i Mirzapur 2 i en dubbningsstudio. Webbserien skulle börja streamas tidigare i år. Det blev dock pressat på grund av den rikstäckande nedstängningen av coronaviruset.

Ali Fazal pratade om serien och sa till PTI: Vi hade dubbat några avsnitt innan lockdownen, så vi fortsatte där vi slutade. Det var fantastiskt att vara tillbaka eftersom det här har varit ett ovanligt långt uppehåll. Vi spelade för showen långt tillbaka i tiden, så det tog oss lite tid att komma tillbaka in i spåret. Varje skådespelare kommer vanligtvis individuellt, men den ena gången vi träffades var när vår tid krockade.

Studiorna är noga med sin hygien, så det tillåter en artist i taget. Så vi gick in i en försanerad studio. Instruktionerna ges på andra sidan. Dubbning är ett system som redan var ett isolerat jobb

Medverkande i Mirzapur säsong 2

Den mycket efterlängtade serien kommer att innehålla Pankaj Tripathi som Akandha Tripathi, Divyendu Sharma som Munna Tripathi, Ali Fazal som Guddu Pandit, Shweta Tripathi som Gajgamini Gupta aka Golu Gupta, Rasika Dugal som Beena Tripathi.

Det är oklart om Dharam Veer-skådespelaren Vikrant Massey kommer att vara tillbaka som Guddus bror, Bablu efter att han dödades i säsongsfinalen. Massey pratade med India Today online och sa: Ärligt talat, när jag började filma för webbserien blev jag inte informerad om min karaktärs död.

Jag fick veta om det efter att ha fotograferat i 15 dagar. Jag blev lite förbluffad.

Det var en välskriven karaktär och jag skulle inte ha backat, men jag hade ingen aning om detta

Mirzapur Säsong 2 Handling

Mirzapur är en kriminalthriller som kretsar kring droger, vapen, brott och laglöshet. Den skildrar regeringen, maffians styre, rivalitet och brottslighet som råder i Purvachal-regionen i Uttar Pradesh. Det är oklart hur Mirzapur säsong två kommer att fortsätta men det kommer sannolikt att gräva djupare in i bakgrunden av maffian.