Naya Rivera bevittnade en annan version av Cory Monteith månader innan han dog!

Vänner är en underbar välsignelse av Gud; de kan lätt se genom din själ och veta om du döljer något. Tja, när en av dem verkar vara avlägsen eller hängiven sig med några problem, försöker den andra vännen reda ut saken. Och detta var det exakta scenariot för Glee-medspelare, Naya och Cory.

Naya Rivera , en amerikansk skådespelerska, sångerska och modell, gick nyligen ut på grund av en tragisk drunkning. Innan hennes olycka rapporterade hon om förändringen hon bevittnade i Cory månader före hans död. Fortsätt läsa för att veta mer.Nayas uppenbarelse om Cory.

Cory Monteith accepterade en historia av drogmissbruk. Han hade en orolig tonårstid och ägnade sig åt beroende av olika preparat från 13 års ålder. Efter att hans familj fick veta detta gick han på rehabilitering vid 19 års ålder.

Naya nämnde i sin bok Sorry Not Sorry angående hängsessionerna med Glee-medarbetarna. Hon uppgav Corys erkännande av missbrukshistoria på en sådan händelse. Men han försäkrade dem alla att han har blivit nykter. Rivera sa också att Cory var transparent angående sitt förflutna, och att han fortfarande behöll sin nykterhet fram till den tredje säsongen.

Cory dricker alkohol i Riveras närvaro:

När hela skådespelaren gick för att äta ute såg de Cory dricka alkohol för första gången i deras närvaro. Cory sa till Rivera att han ville prova drinkarna under kontroll och inte skulle konsumera dem i överskott. Eftersom hela besättningen var omedvetna om hans tidigare missbruk, hade de inget emot att han drack drinkar. Corys självförtroende för att vara nykter övertygade hans kamrater, eftersom de inte var medvetna om hur missbruk faktiskt fungerar.

Men alkohol var inte det enda han kämpade med i det aktuella scenariot. Rivera skrev att hon alltid trodde att han var en tillfrisknande alkoholist, men drogmissbruksfrågan gled helt ur hennes sinne. Enligt henne gömde Cory det ganska bra bakom sitt leende. Hon trodde alltid att heroin var en sak för de hemlösa, inte hennes begåvade, smarta och rika vän. Hans beteende och uppförande allt var motsatsen till en heroinmissbrukare. Så ingen tvivlade någonsin på honom.

Rivera började märka många förändringar i sin vän, efter hans affär med Lea Michele. Han brukade tillbringa mindre tid med sina vänner, och en gång återvände han till seten efter ett säsongsuppehåll och såg supersmal ut. När alla frågade honom angående hans hälsa avfärdade han bara saken och sa att han spenderar tid på gymmet och är ansvarig.

Även om det fanns en klyfta mellan Michelle och Rivera, hoppades hon att den senare skulle vara ett bra inflytande för Cory.

Men Cory var tillbaka med sina gamla demoner. Och till slut dukade han under på grund av en giftig kombination av heroin och alkohol. Fast på utsidan verkade Cory perfekt, men på insidan gnagde hans förflutna på honom. Han var mentalt och känslomässigt störd. Alla dessa olyckliga händelser och otidiga dödsfall är ofta resultatet av missbruk.

Håll utkik efter fler uppdateringar. Om du gillar det här innehållet, följ sedan upp mina andra artiklar. Katty Perry kritiserar tabloidmedia.