Natalie Portman, Taylor Swift, Mark Hamill och fler stjärnor hejar fram Harris som Bidens VP-val

Natalie Portman, Taylor Swift, Mark Hamill och många fler superstjärnor har observerat Kamala Harris utnämning som Joe Bidens vicepresidentkandidat.

Biden förklarade på tisdagen att han hade valt kongressledamoten till hans vicepresident, han borde vinna i november.

Fortsätt läsa för att ta reda på mer.Skådespelare brände och ropade ut Harris

Artister brände på nolltid och ropade till Harris via webbaserade nätverksmedia efter att nyheten kom.

Natalie Portman delade ut ett fotografi av sig själv till den utvalde på sitt Instagram-konto, med undertiteln: Att göra historia.

https://www.instagram.com/p/CDxnFg6jvFH/?utm_source=ig_embed&ig_mid=0291113E-B6F2-4B4B-9DD4-25E38D5C2844

Harris är den primära individen av den indiska störningen. Den främsta svarta damen, som väljs ut av en betydande sammankomst för det nationella kontoret. Hon är dessutom den fjärde damen som dyker upp på biljetten till en viktig sammankomst i USA.

Jameela Jamil presenterade enormheten av Harris beteckning

Jameela Jamil lyfte fram betydelsen av Harris nominering. Hon gav också Maya Rudolph – som har porträtterat Harris vidare Saturday Night Live – en shout-out, skriver: En stark, smart, sydasiatisk och svart kvinna i det ovala kontoret? Ja tack. Dessutom... så mycket Maya Rudolph som kommer till våra skärmar. Vinn win-win.

https://www.instagram.com/p/CDxEktBjXIv/?utm_source=ig_embed&ig_mid=EF044692-D7E5-4E16-9A04-09BFE09E6252

Taylor Swift delade en av Harris tweets där hon sa att hon var hedrad att gå med på Bidens biljett, och tillade helt enkelt: JA.

Mindy Kaling twittrar om Harris nominering

Mindy Kaling kommenterade Harris nominering i två separata tweets och skrev: Har det någonsin varit en mer spännande dag? För hela vårt land förstås, men speciellt för mina svarta och indiska systrar, många av oss som har gått hela livet och tänkt att någon som ser ut som oss kanske aldrig kommer att ha höga ämbeten?

Vi arbetar så hårt och bidrar till strukturen i våra liv i Amerika, och nu för att se @SenKamalaHarris stiga till toppen så här? Det är spännande!! Jag är fylld av hopp och spänning. Tack @JoeBiden. Låt oss göra det här!

John Legend uttalande

John Legend sa att han är mycket glad för vår vän och senator och framtida vicepresident, @KamalaHarris, och att han ser mycket fram emot att rösta på Biden-Harris-biljetten för att börja det svåra arbetet med att återhämta sig från detta mardrömspresidentskap och bygga en ännu bättre framtid.

Mark Hamill överlämnade ett fotografi av sig själv till Harris. Han skämtade: Jag skulle vilja tro att mitt entusiastiska stöd hade ett inflytande på hennes val. Det gjorde det inte, men jag skulle vilja tro det.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!