Nästa generation av Witcher-spel får en ny mod-översyn! Klicka för att veta mer om dessa mods!

CD Projekt Red har nu släppt flera patchar och uppdateringar för att förbättra The Witcher III: Wild Hunt. De senaste 1.61-uppdateringarna består av HDR-stöd för PS4 Pro. Den här uppdateringen hade några buggar, och företaget arbetar för närvarande på en annan patch för att åtgärda det aktuella problemet. Men de flesta av CD Projekt Reds uppdateringar fokuserar nu på flera grafiska förbättringar. Men vissa spelare har länge arbetat på en egen mod, känd som Enhanced Edition, som syftar till att fullständigt ombygga spelets stridssystem.

Förbättrad upplaga

The Enhanced Edition tar bort nivåskalningen för alla spelets fiender. Istället har varje fiende nu förutbestämd statistik som inte ändras när du klättrar i graderna. Dessutom är fiendens försvarsstilar mycket mer förändrade, vilket visar att varje mänsklig fiende inte nödvändigtvis kommer att använda samma mönster av attacker. Därför är spelets fiender nu farligare och grymmare. Uthållighetsmätaren fylls inte på snabbt nu. Som ett resultat handlar närstriden nu mindre om att mäska knappar, medan de nya animationerna för dryckesdrycker gör det relativt svårare att använda dem på ett säkert sätt mitt i striden.

Den förbättrade utgåvan gör också specifika ändringar av meditation och även tecken. Denna mod är nu tillgänglig; skaparna har nyligen släppt den senaste och sista versionen; version 3.0. Det är en liten fil att ladda ner – den totala storleken är bara 56,9 megabyte. Intresserade spelare kan ladda ner modden gratis på NexusMods .Genji från Rivia

HackerAxe har den passande titeln 'Genji of Rivia' mod. Den här modden låter dig ta med dig din Genji-besatthet till The Witcher 3-världen. Denna mod lägger till en helt ny uppsättning rustningar samt svärd portade från Overwatch och polerade för maximal nedsänkning. Det är hög tid för Geralt att pryda den mycket skadade, eleganta och rustningen hos den stora Genji Shimada – en grön cyborg-ninja från Overwatch. Moddens rustning är 4K-strukturerade komponenter som bara har modifierats något för att hjälpa dem att sömlöst passa in i The Witchers värld.

Men Genji-Geralt ser lite besvärlig ut på de kullerstensgator i Novigrad, men är ändå ganska fantastisk. Cyborg-ninjans silver- och grönfärgade rustningar glimmar i solljuset i den öppna världens spel, och med Ryuuichi Moji-svärd är han mer än kapabel att ta ut en Leshen eller två.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade mitt innehåll, vänligen se mitt andra innehåll. Alien Isolation mods