Nasir x Hit-Boy: Nas släpper den 40 sekunder långa trailern som avslöjar releasedatumet. Klicka här för att veta releasedatum och mer

Nasir Bin Jones som är populärt känd somI denär en amerikansk låtskrivare och rappare. Från 1994 till nu har han släppt nästan 12 studioalbum och få av dem blev hit. Och nu kommer han med 13:anthen isamarbetemed Hit-Boy.

Nasir började sin musikkarriär 1991 under ledning av sin far som var en välkänd jazzsångare. Det första albumet var Illmatic som släpptes 1994. Genom sin karriär har han fått enormt berömmelse och stöd från sina fans som ivrigt väntar på det kommande albumet. Men den här gången är han inte ensam eftersom Hit-Boy har tagit rollen som producent. Båda har redan arbetat tillsammans tidigare för Kunglighet . ja! Detta har definitivt höjt allas förväntningar och fansen hoppas nu på ett bra nummer den här gången.

Även om Nasir tidigare har avslöjat för sina fans att han jobbar på några hemliga projekt med Hit-Boy först i april. Men sedan dess fanns det ingen ytterligare information kring hans album.

I den x Hit-Boy: När I den meddelat om albumet?

Nasir har äntligen avslöjat lite mer information kring det nya musikalbumet. På måndag, 10thAugusti 2020 har han släppt trailern till sitt kommande album och till och med textat den med 8.21 tillsammans med två emojis och enhashtag #HitBoyOnTheBeats .

I den x Hit-Boy: Releasedatum

Även om han inte officiellt har berättat om releasedatumet men har säkert gett tipset i sin trailer. Titeln på trailern var 8.21 vilket kan betyda att han kommer att släppa sin 13thalbum den 21stAugusti i år själv.

I den x Hit-Boy: Trailer

Hiphop-ikonen Nasir släppte den 40 sekunder långa trailern på sin officiella sociala mediasajt. Trailern har redan gjort fansen galna och upphetsade eftersom den visar bilderna frånI dentillsammans med producenten, Hit-Boy. Och hela den dramatiska trailern slutar med släppdatumet - 21 augusti.

Denna bomb på 40 sekunder räckte för att upphetsa hans fans. Han sa till och med att han försökte göra det här i flera år och äntligen kommer han med det här.