Narendra Modi: Indiens premiärminister talade vid monsunsessionen där han stod fram med soldaterna vid LAC. Klicka här för att veta vad han sa

Under den globala krisens tid när hela världen kämpar mot pandemin, har premiärminister Shri Narendra Modi inte glömt att stå bredvid våra väpnade styrkor. Strax efter incidenten i Galwandalen som ägde rum i maj har oppositionspartiledarna inte slutat för att korsställa den styrande regeringen. Enligt källorna vandrade de kinesiska trupperna i det indiska territoriet. Och till och med hävda Galwan som deras land. Men Indiens premiärminister har alltid nämnt om freden vid gränsen. Även den 14thSeptember 2020 måndag, Modi försäkrade våra soldater att hela landet står med styrkorna.

Främst kongressens ex-president Rahul Gandhi frågar ständigt varför premiärministern i vår nation säger att allt är bra vid gränsen. Även om levande bilder kom fram som skildrade den ökande spänningen vid gränsregionen Indien, Kina. Men vår PM kan inte ge lämpliga svar angående detsamma.Narendra Modi: Land som står med soldaterna

Dag efter dag förvärras situationen vid gränsen. Mitt i denna låsningssituation står våra väpnade styrkor stilla i en sådan extrem klimatsituation. Med allt detta i åtanke talade premiärminister Narendra Modi till nationen med de 18thmonsunmöte i parlamentet. Den 14thI september i måndags visade han respekt för soldaterna och sa till och med att hela landet står för dem. Främst när de är utplacerade vid gränserna under ogynnsamma omständigheter som pekar direkt mot Line of Actual Control eller LAC. Han sa allt detta på uppdrag av alla ledamöter i parlamentet.

Han fortsätter att uttrycka sina känslor för Jawans. Denna session fick höra många viktiga ord från hans mun. Enligt honom kämpar soldaterna för landet med stor makt och ridderlighet. En del förflyttas till och med till extremt kuperade områden och berg där snöfallet kommer att börja. Men de är inte ensamma i denna tuffa situation.

Narendra Modi: Ombedd att följa försiktighetsåtgärder

Den 18thparlamentets session innehöll till och med Coronaviruset och alla nödvändiga säkerhetsåtgärder som behövde följas. Han har uppmanat medborgarna att upprätthålla social distans och försiktighetsåtgärder tills vaccinerna inte kommer ut på marknaden. Alla arbetande människor och till och med parlamentsledamöter har valt sin plikt framför detta virus. Där tjänande naturen har provocerat dem att träda fram för nationen. Så det är mycket nödvändigt att åtminstone följa de normer som kan minimera det dödliga viruset.