När kan man förvänta sig Game of Thrones spin-off House of the Dragon, George R. R. Martin lovar Arya Starks roll!!

Strax efter slutet av Game of Thrones kommer House of Dragons att komma upp på skärmen! Den kommande showen är en prequel till Game of Thrones och utspelar sig 300 år före tillfällena för Game of Thrones. Berättelsen berättar om huset Targaryens berättelse, där de mytiska bestarna finns. Martin, Vince Gerardis skapar Drakarnas hus. Tillverkarna inkluderar dessutom Ryan Condal och Miguel Sapochnik. Hela historien beror på boken Fire and Blood, som är komponerad av George R. R. Martin.

Releasedatum för House of Dragons

Det har inte funnits några officiella nyheter som identifierats med ankomsten av prequel. Hur som helst antydde ledaren för HBO:s anpassade Casey Bloys tittarna att vi kommer att ha möjligheten att se programmet ungefär 2022. Skapandet och sammansättningen av arrangemanget är ännu inte klara. Det har inte heller levererats någon officiell trailer med hemlighet av avtalet. 2022 är långt kvar. Vi är dock säkra på att föreställningen kommer att förtjäna en paus. Det finns inga uppgifter om de medverkande personer som vi är beroende av att hitta i arrangemanget.

Vem är med i rollistan?

Från och med nu söker vi med största sannolikhet efter platinablondiner ELLER individer med en viss erfarenhet av en säker frisyr. Vi är säkra på att de kommer att träffa Emilia Clarke för några ridtips med bevingade ormar snart.Vi inser att ett projektanrop gick ut i februari 2020 för de ledande jobben för Aegon, Visenya och Rhaenys Targaryen, enligt detaljer från Knight Edge Media. Samtidigt rekommenderar senare rapporter att en projicerande get gick ut för kvinnliga huvudroller Rhaenyra Targaryen (porträtterad som sent 20-tal) och Alicent Hightower (skildrad som något mer rutinerad).

Vi kan ge en snabb sammanfattning av dessa två nya karaktärer här. I Westerosi historia, efter Viserys I:s bortgång, uppstod en konflikt mellan två motståndargrupper av den kungliga Targaryen-familjen, drivna av Rhaenyra och Alicent. Viserys lilla flicka Rhaenyra hade utsett som den döde kungens förmånstagare. Icke desto mindre borde hans senare make Alicent, hennes barn administrera istället, med alla Westeros avskedsandakter mellan de två sammankomsterna.

Ja, det här är några nyckelfigurer i berättelsen, och vi kan knappt vänta på att se vem som kommer att projiceras.

Vad kommer Game of Thrones Targaryen prequel?

Tidsramen som är känd för prequel - cirka 300 år före tillfällena av Game of Thrones. Lägger in det direkt när Aegon Targaryen först flög sina mytomspunna ormar till Westeros och utnämnde sig själv till härskare, och inledde ett löjligt (och glödhett) krig som slutade med utformningen av järntronen och de sju kungadömena (plus eller minus Dorne för ett par år).

Med tanke på det verkar det vara troligt att arrangemanget skulle oroa sig över Aegons påstådda erövringskrig. Det kan dock vara så att showen kommer att starta någon gång innan dess för att bygga upp hur och varför han gick till sin målinriktade omkull.

Å andra sidan är det tänkbart att inbördeskriget i Targaryen – känt som Drakdansen – kommer att vara i fokus för prequelen. EW antar i dessa linjer, och sent projicerande skvaller rekommenderar att viktiga Dance of Dragons-figurer kommer att vara de första kvinnliga huvudrollerna, vilket lägger till trovärdighet till spekulationerna.

Seat-skaparen George R.R. Martin sa: För vad det är värt kommer de personer som har läst Fire and Blood att erkänna att det innehåller tillräckligt med material för tolv shower.

Jag kan säga att det kommer att finnas ett mytiskt odjur. Alla andra har sagt det, så varför inte jag?

Även om de speciella subtiliteterna i handlingen ännu inte är säkerställda, inser vi att Targaryen-familjen kommer att vara på förhand hela tiden.

Casey Bloys, ledare för HBO-program, sa efter programmets deklaration: Game of Thrones-universumet är så rikt med berättelser. Vi räknar med att undersöka startpunkterna för House Targaryen och de tidigare långa sträckorna av Westeros tillsammans med Miguel, Ryan och George.

Vi har gått in mer ingående på sannolika berättelser här.