Mythical Girl Pink Couture är inte mer! 'Hiya Qween' Superstar & Drag Performers olyckliga död vid 43 år.

Girl Pink Couture, en dragunderhållare och kändis från den välkända YouTube-skärmen Hi Qween! dog lördagen den 25 juli, 43 år tidigare. Girl Pink Coutures autentiska titel brukade vara Kareemia Baines. Hon dog på ett tidigt stadium på lördagen några dagar efter att hon blev skjutsad till akutmottagningen för en fortskridande sjukdom, skrev Intuition Mag.

Hennes medvärd på YouTube-succén Hiya Qween!, Jonny McGovern, visade hur hon dör på sociala medier.McGovern skrev, jag kommer inte att kunna föreställa mig att jag skriver det här meddelandet hur det otänkbara har uppstått. I morse klockan fem vann jag ett val från sanatoriet och berättade att Girl Pink helt enkelt gav upp andan. Jag brukade bli informerad om att hon brukade göra förbättringar jämfört med föregående dag och att hon kunde transporteras från omfattande vård. Men väldigt tidigt i morse hade hon ett avsnitt och kodade och han eller hon brukade helt enkelt vara förbi. Jag brukade bara vara tillsammans med hennes mor och syster. Vi är överraskade. Vi är förkrossade.

McGovern diskuterade täckning för Girl Pinks dyra familjemedlemmar när de beklagar sin olycka. Han tackade dessutom älskande för hans eller hennes presenter under den tidigare veckan. Att lägga ett löfte om makt med Girl Pinks syster för att hantera eventuella ytterligare räkningar brukade diskuteras ytterligare genom honom. Han avslutade, Men för tillfället kommer allt jag att kunna göra är att gråta och sörja goliatbristen hos min syster, spetskompis och närmaste signifikanta annan.

Girl Pink blev en gång rusad till kliniken den 19 juli på grund av en ihållande situation

Uppdateringarna om Girl Pinks bortgång kommer bara en dag efter att McGovern skrev att hennes situation hade balanserats ut. Dragunderhållaren brukade vara inlagd på sjukhus den 19 juli, nämnde McGovern. På grund av olägenheter som hon stött på i sin oupphörliga situation – cyklisk uppstötningsdysfunktion. På den tiden nämnde han att hon brukade vara inom akutenheten hade försökt ogynnsamt för covid-19.

Hans efterföljande ersättare gick fram den 24 juli när han skrev: Var och en av dina framställningar fungerar. Han nämnde att hon hade varit omedveten och på en andningscylinder i 5 dagar innan hon till slut balanserade ut. McGovern integrerade att de hade varit i behov av att transportera henne från intensiven hela vägen under veckans början. Girl Pink fortsatte att publicera på Instagram den 12 juli när hon behövde en nöjd födelsedag för McGovern.

Girl Pink var en gång en häftklammer i Los Angeles Drag Scene och kallas enklast som medvärd för 'Hiya Qween!'

Hon har varit med i en pågående artikel genom Harper's Bazaar som profilerar de maximalt osannolika dragsuveränerna inom USA. Föremålet uttrycker att Girl Pink porträtterade sig själv för att den största livesjungande dragsuveränen i bondage. Hon integrerade, jag har varit runt lite ett tag , så allt annat som skimrar eller flimrar är jag vanligtvis suverän på.

Girl Pink och McGovern har samarbetat med Hi Qween! i 8 säsonger, en visning där de läste om ebb och drift spännande problem och samlade en hel del karaktärer tillsammans med RuPaul, Alaska och Dita Von Teese. Harper's Bazaar skildrade Girl Pinks höga kvalitet på displayen som att den hade överflödande forskning, bländande skratt och längtar oupphörligt. Displayens YouTube-kanal har mer än 74 miljoner visningar.