My Hero Academia säsong 5: Vad kommer Izuku att göra den här gången? Klicka för att veta släppdatum, skådespelare och mer!

Vill du ha en högprofilerad superhjälteprestation? Är du en nörd av fantasydrama och älskar att utforska dess andra genre. Då har vi ett perfekt val för dig!

My Hero Academia med sin ytterligare säsong är redo att komma upp på skärmarna. Den japanska Anime-serien är inspirerad av en Manga-serie med samma namn. Föreställningen är skriven och illustrerad av Kohei Horikoshi och har 'äventyrsfantasi' som genre. Serien sändes först den 7 juli 2014. Efter att ha fått det överväldigande svaret från publiken bestämde sig skaparna för att förnya anime-serien med ytterligare fyra serier. Alla visade sig vara en hit.Under loppet av 4 år släpptes även 2 animerade filmer baserade på animeserien. Först var, My Hero Academia: The two heroes och andra var, My Hero Academia: Heroes Rising. Filmen var lika älskad och uppskattad av publiken.

My Hero Academia har för närvarande 4 säsonger som har 88 avsnitt totalt. Förra säsongen, säsong 4, avslutades i april i år. Följt av tillkännagivandet av säsong 5. Regionalt sänds programmet på JNN- och NNS-nätverk. Den engelska dubbade har premiär på Animax Asia och Adult Swim. Serien har också lätta romaner, böcker, spel, animerade filmer och andra som bidrar till den.

Lanseringsdatum

För närvarande har vi inget officiellt tillkännagivande omsläppdatum. Men det är bekräftat att säsong 5 kommer att dyka upp när som helst snart. På grund av den nuvarande pandemisituationen av COVID-19 och världsomspännande låsning som har fått allt att stanna inklusive tillverkningsprocessen. Vi kan förvänta oss att den släpps 2021.

Kasta

Vi kan förvänta oss att alla tidigare karaktärer kommer att omfamna sina roller igen. De fantastiska skådespelarna inkluderar Izuku Mirodiya, huvudpersonen Akatsuki Bakugo, Luci Christian, Michael Tatum, Justin Briner, Chaco Muranaka, Clifford Chapin och Kenya Lida.

Story

Bakgrunden är en värld vars människor föds med superkrafter kända som Quirks. Huvudpersonen är en ung pojke som heter Izuku Mirodiya som inte är prydd med kraften som sina andra kompisar. Han retas av sina vänner för att de inte har superkrafter som dem. Han märktes sedan av The Might, en superhjälte i Japan som sa att Quirks natur är en för alla. Han gav honom sina superkrafter. Izuku ger sig sedan ut på en resa för att bli en superhjälte. The Might hjälper också Izuku att komma in på U.A high school där hjältar tränas. Skurken, Tomura Shigaraki alla för en hatar användaren av en för alla. Tomura tillsammans med sina elever vill förstöra samhället och dess människor. Och nu måste Izuku rädda sitt folk tillsammans med sina klasskamrater. Kommer han att kunna göra det?

Trailer

Ingen officiell trailer har ännu släppts av tillverkarna men vi har en glimt av säsong 5 i dess nya teaser. Teasern har skapat en hype i publiken och fansen ser fram emot nästa säsong. Hoppas tillverkarna släpper trailern snart.

https://youtu.be/UOgsm_FoYSw

Komplott

Handlingen i säsong 5 hålls fortfarande hemlig och inget officiellt tillkännagivande har gjorts ännu. Vi kan se att Tomura använder sin makt för att förstöra och skada människor runt omkring och Izuku kommer att vara den som räddar dem. Kommer Izuku att kunna släcka sin törst efter att bli en SUPERHJÄLTE?
Nåväl, vi kommer att få se det först nästa säsong.

Vi är alla ikapp! Det är bättre att förvänta sig det oväntade. Stanna hos oss så håller vi dig uppdaterad. Tills dess, stanna hemma och håll dig säker.

  Föregående artikel Bland oss ​​mod menyhack apk v2020.11.30 [Always Imposter, God Mod Apk] Nästa artikel Midsomer Murders Säsong 22 ÅTERKOMMER? Klicka för att veta mer om Cast, Releasedatum, Handling och mycket mer!

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022