My Hero Academia Säsong 5 ÅTERKOMMER med femte säsongen? Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning, handling och alla större detaljer!

My hero academia, är en japansk superhjälte mangaserie. Seriens författare och illustratör är Kohei Horikoshi. Den serialiseras i Weekly Shonen Jump sedan juli 2014. Mangan anpassad till anime-tv-serier av Bones.

Berättelsen följer Izuku Modoriya, en pojke född utan superkrafter som heter Quirks i en värld där de har blivit vanliga, men som fortfarande drömmer om att själv bli en hjälte – den första säsongen sändes mellan april till september 2017 följt av den andra från april till september 2017 .Den tredje säsongen hade han premiär mellan april till september 2018 följt av den fjärde säsongen som sändes från oktober till april 2020. My Hero Academia fick massor av positiva recensioner. Fansen av serien började vänta på den femte säsongen redan innan föregående säsong slutar i april.

När släpps den femte säsongen? Vilka kommer alla att gå med i laget?

Fortsätt läsa för att veta mer!!

My Hero Academia: Releasedatum

Den fjärde säsongen av serien avslutades för några månader sedan i april 2020. Redan före slutet av den fjärde säsongen var fansen så nyfikna på nästa säsong. Nu förnyas serien för den kommande säsongen.

Det finns inga officiella nyheter om släppdatumet för den femte säsongen. Den pågående coronavirus-pandemin har stoppat alla skottlossningar över hela världen. Produktionen kommer förmodligen snart att vara på rätt spår igen, men när den gör det kommer vi att ha mer info i My Hero Academia som återkommer. Tills dess får vi vänta tålmodigt.

My Hero Academia: Medverkande

Serien är älskad av många för sina selektiva och suveräna skådespelare. Det förväntas att skådespelarna från föregående säsong kommer att återvända till nästa säsong.

Skådespelarna i serien är

  • Kenya Lida
  • Chaco Muranaka
  • Justin briner
  • Luci Christian
  • Akatsuki Bakugo
  • Michael Tatum
  • Izuku Midoriya
  • Clifford Chapin

Vi kan också förvänta oss nyanlända av skådespelare i laget.

My Hero Academia: Handling

Den femte säsongen av serien My Hero Academia förväntas bli fortsättningen på föregående säsong. Det kommer sannolikt också att bli den sista säsongen av serien. Det finns dock inga officiella nyheter från tillverkarna av serien.

Förra säsongen av serien handlade om det mest mogna territoriet med den kyliga Shie Hassaikai Arc. Översyn kliver in som den nya storskurken. Hans lag av lönnmördare är inte bara övertygande, utan deras schema för att radera Quirks från världen gör dem till ett allvarligt hot.

Vi kan förvänta oss mer av det eller kanske en helt annan story. Vi får vänta tills uppdateringarna från tillverkarna.

My Hero Academia: Storyline

Det finns inga officiella meddelanden från seriens team angående handlingen. Men vi kan förutsäga till en nivå om handlingen.

Som jag nämnde tidigare kretsar historien kring Izuku Midoriya. I säsong 4-finalen fann sig Deku i sin fantasi instängd i ett energifält för alla användare. När han vaknade ur mardrömmen, glöder hans händer fönster och vilar ljust.

Med detta avslutas föregående säsong. Vad hände med Deku? Varför glödde hans händer? Kommer han att gå tillbaka till fantasin igen?

Kommer den femte säsongen att handla om allt detta?

My Hero Academia: Trailer

Håll utkik för fler uppdateringar!!