Musk vs Bezos. När ska kampen mellan de två skaka av sig? Gå hit för att förstå mer om källans tidigare historia.

Även om invändning faktiskt är en organisk punkt, men när det tar den typen av konkurrens i 15 långa år, som mitt emellan de två mest välbärgade individerna i världen, slutar det absolut med att bli en rampljuspunkt. Kampen mellan fraser mellan Elon och Bezos liknar faktiskt detta.Deras tävling blev social på ett antal evenemang. Lukt märkt Bezos som Copycat. Han ägde rum för att hävda att Amazon har ett syndikat över marknadsplatsen och det är faktiskt varför dess egen fästning måste bli knäckt. Lukt hjälpte också till att diskutera Bezos att bli äldre.I ett höljt stöd till Musk påpekade Bezos att det förflutna faktiskt konsekvent har gått till framkanten och granskat hans mål som omotiverande. Se det här videoklippet för ytterligare information.

https://www.youtube.com/watch?v=2PotjDPcXGQ.

Kampen mellan 2 miljardärer har faktiskt varit ett nöje att se. SpaceX, startup av Musk säljer Landers från NASA. Blue source, upptäckten av Jeff Bezos säljer också exakt samma domännamn. Detta har faktiskt setts genom en hel del som den främsta orsaken till den ökande kampen en av de 2 bästa VD:arna i världen.Life of Bezos:

Jeff avslutade sin gymnasienivå 1982. Inte långt efter det började han fantisera om att hjälpa till att göra djupa rymdbon. Han startade en start-up som identifierade Blue Moon tillsammans med en avsikt baserad på Human Space Flight.

Life of Musk:

Musk startade ett företag utöver att hans bror ringde Zip 2 och erbjöd det så småningom i 340 tusen. Inte långt efter det startade han ett bankföretag X.com som kombinerade ända in i gränsen som släppte PayPal. E-bay fick PayPal. Odor hjälpte till att tjäna 160 tusen USD efter att ha marknadsfört PayPal som han köpte för att få upp SpaceX.

Kampens ursprung:

När en konferens faktiskt hölls mellan de två VD:arna för att granska återvinningsbara rymdfarkoster 2004,Den främsta anledningen till fejden går tillbaka till tidigare historia. Christian Davenports publikation Space Barrons avslöjar att Efter konferensen påpekade Musk att Bezos faktiskt struntade i sin insikt om de flesta aspekter av konferensen. Under 2013 anmälde Blue source förutom United Launch Alliance en protest precis innan den federala regeringen, och anklagade SpaceX för användning av NASA:s uppskjutningsramp. Senare gav han den en 'affärsmässig' inriktning genom att rekommendera regeringen att tillåta båda sammankomsterna att använda den. Elon Musk slog så småningom till himlens källa genom att säga att de faktiskt använder en falsk blockeringsstrategi jämfört med vårt team. Han tog plats för att hävda att även efter kostnader 10 år i sträck, har de faktiskt inte haft framgång i att utveckla en sak avsevärt. Om de efter 5 år tar hand om att utveckla bilar som utbildats genom NASAs individuella poängkriterier, kan de enkelt använda det. Senare ägde SpaceX rum för att efterträda rätt över plattan.

2014, när licensrätten för förstärkare av rymdfarkoster godkändes av Blue Origin, försökte SpaceX avskaffa exakt samma. Lukt lockade ett samband mellan licens i vetenskaplig forskning och vardagligt. Han nämnde också att drönare faktiskt finns här i många år. Domstolen ställde sig på sida med att Musk som leder i Blue Origin tog bort på egen hand från licensen.

Efter SpaceX släppte Falcon 9 rymdkapseln effektivt. Lukt reagerade genom att säga att SpaceX uppnådde denna uppgift strax före den verkliga tiden.

I en anställningsintervju tillsammans med sin biograf Ashlee Nance, avslöjade Musk att Blue source faktiskt har varit känd för att vägleda förmågor långt från SpaceX. Han inarbetade att de faktiskt hade tillhandahållit dubbla ersättningar till våra arbetare. 2016, som reaktion på en oro, bad Bezos Jeff om det? Odor kontaktade öppet Bezos en imitator när Amazon deklarerade internetstrålande gps.

2019 dök kontroverser upp om introduktionen av Lunar touchdown-fordonet-Blue Moon genom Bezos. När lukt faktiskt frågades om exakt samma, påpekade han att sätta ord blå på en runda är faktiskt tveksam marknadsföring.

När Bezos märkte luktförslag om att komma till månen som likgiltigt,War of term dök upp igen mellan de 2. Med tanke på att det faktiskt är en landskapshimlen matchad till Mars, sa han-Gå bo på bästa av Mount Everest och se om du gillar det. Inte långt efter rekommenderade Bezos att SpaceX mars mål fastställts ännu en gång genom att kalla det mycket avlägset.

även om striden aldrig slutade här. I en anställningsintervju tog 49 år Musk chansen på Bezos. Han påpekade – Jeff Bezos är faktiskt blå och även föråldrad Ursprung är faktiskt också trögt att ta in någon typ av verklig förbättring. Nyligen avvisade Amazon att släppa guiden Coronavirus genom Alex Berenson. Odor använde denna affär mycket för att gräva i Bezos. Han twittrade uppdatering – omständigheterna var faktiskt löjliga. Amazon.com måste bli splittrad.

Eftersom deras tävling är verkligen inte deltog sluta när som helst snabbt men trots rivalitet, både agerade och producerade samling av rikedomar tillsammans med Bezos är faktiskt ingen. 1 samt Musk på nr 5 i checklistan över de rikaste individerna på jorden.

.

.

.