'Mulans' Streamer överträffar 60,5 miljoner prenumeranter. Premiär på Disney Plus.

Disney Plus har nu över 60,5 miljoner betalande prenumeranter från och med för en månad sedan. Bara nio månader efter lanseringen av direkt-till-köparen-streaming-steget. Vad mer, efter mycket förväntan kring valet, sa Disney att Mulan kommer att debutera på administrationen på en debut som kommer till lokalen den 4 september för $29,99.

Ja, även mitt i en pandemi som har drabbat betydande delar av sin verksamhet. Inklusive nöjesparker och avledning av studior, flexade Disney intensiteten i sin överlåtande administration på tisdag. Avvisar jättestora siffror och förklarar att dess tältstångsfilm Mulan kommer att kringgå amerikanska teatrar och gå direkt till Disney Plus om en månad.Goda nyheter!

Disney Plus har nu över 60,5 miljoner betalande prenumeranter från och med den 3 augusti, bara nio månader efter lanseringen av direkt-till-köpare-streamingstadiet. Filmen kommer att släppas dramatiskt i affärssektorer där tillgång till filmen på Disney Plus inte är tillgänglig.

Chapek skyndade sig att understryka på samtalet med experter att Mulan-utsläppet på Disney Plus är ett engångstillfälle.

Bästa erbjudandet till häpnadsväckande priser

Vi ser på 'Mulan' som en oberäknelig, snarare än att säga att det finns någon ny affärsmodell som vi ser, sa han.

Vi tycker att det är spännande att ta ett debuterbjudande till köpare till den kostnaden för $29,99 och vinna på det. Sa Chapek. Lägger märke till att de skulle undersöka antalet utbyten och antalet stödgivare som skapats av filmen.

Han sa också att debuten kommer till fönstret som gjordes på Disney Plus för Mulan, fungerar som en verkligt enorm uppgradering för nya köpare att fortsätta den överlåtande administrationen.

Mellan Disney Plus, Hulu och ESPN Plus har organisationen överträffat 100 miljoner i världsomspännande SVOD-stödjare. Det har gjort organisationen betydligt mer säker på vår framtid och uppmanat dem att vara mer kraftfulla med programmering. Under det senaste vinstsamtalet avslöjade Disney totalt 54,5 miljoner subs. Chapek presenterade de 15 Emmy-valen som tjänats in av administrationens ledande live-aktivitet Star Wars-arrangemang The Mandalorian.

Hulus all out-supportrar har kommit till 35,5 miljoner den 27 juni, en ökning med 27 % från föregående kvartal. Av dessa godkännare tar 3,4 miljoner SVOD Hulu-administrationen precis som Hulu Live virtuella MVPD-administration. Hulu Live-subs har ökat från 2,2 miljoner under året innan.

ESPN Plus har nu 8,5 miljoner supportrar.

Disney har för avsikt att sända ett världsomspännande direkt-till-köpare allmänt avledningserbjudande under varumärket Star under schemaåret 2021. Chapek sa att det skulle hämta innehåll från Disney-besatta ABC Studios, FX, Freeform, Twentieth Century Studios och Searchlight, bland annat Disney resurser.

Corona-virusets inverkan på prenumerationen

I denna fas av den pågående coronavirus-pandemin är organisationens omedelbara till-shopper och det världsomspännande fragmentet huvudavdelningen. Det skapade inkomstutveckling från år till år under kvartalet, som steg med 2% till 4 miljarder USD. Enheten förmedlade en arbetsförlust på cirka 706 miljoner dollar, vilket var 200 miljoner dollar i mindre utsträckning en olycka än nyligen uppskattat, på grund av utvecklingen av Disney Plus och Hulu.

Under tiden såg den regelbundet värdefulla sektionen för parker, möten och shopparartiklar intäkterna sjönk med 85 % till 1 miljard dollar, medan intäkterna från studioavledning sjönk med 55 % till 1,7 miljarder dollar. Intäkterna från mediasystemsfragment sjönk med 2 % till 6,6 miljarder dollar.

Disneys omedelbara erbjudande till kunder är ett huvudproblem och nyckeln till organisationens öde, sa Chapek under samtalet.

I organisationens monetära andra vinst från förra kvartalet. Den absoluta inkomsten steg med 40 % till 11,7 miljarder dollar och den försvagade vinsten per aktie sjönk med 94 % till 8 öre.