Monster Musume Säsong 2: Spännande nyheter| Trailer | Handling | Releasedatum UT! | Allt vi vet hittills

Ser du fram emot Monster Musume säsong 2? Letar du efter de senaste nyheterna och informationen? Om så är fallet är den här artikeln för dig! Vi har täckt allt som finns att veta om animen här. Så, sätt dig och läs!

Om du gillar anime, särskilt komiska serier, kommer du att njuta Monstermuseet . Det är en av Japans mest populära komediserier. Hela historien kretsar kring en japansk student. Hans tillvaro vänds upp och ner när han av misstag ansluter sig till Interspecies Cultural Exchange.

Monster Musume var en stor hit. Som ett resultat kommer Monster Musume säsong 2 att ha ett stort antal nya avsnitt. Denna animation är baserad på en välkänd japansk mangaserie. Kazuyuki Fudeyasu skrev serien och Tatsuya Yoshihara regisserade den.Lerche animationsstudio sände den första säsongen av animen på många streamingnätverk, inklusive Tokyo MX, Sun TV och KBS. När det kommer till dess ranking har animen fått positiv feedback.

Monstermuseet

Entoin

Den stackars unga Kimihito Kurusu plågas av mytologiska kvinnliga varelser som kallas liminal som en del av Interspecies Cultural Exchange Act i haremfantasianimeserien Monster Musume: Everyday Life with Monster Girls (Monster Musume no Iru Nichijou). Även om han aldrig anmälde sig frivilligt att vara en del av programmet, har han inte hjärtat att vägra den första leveransen av lamia som kallas Miia, bort.

Allt eftersom tiden går tar han in mer liminal från olika arter, som en harpy, en sjöjungfru och en kentaur. Naturligtvis måste han följa vissa riktlinjer som fastställts av Kuroko Smith, hans samordnare för utbyte mellan arter, i det första avsnittet – ingen skada hans kvinnliga besökare, inklusive intrång i hennes renhet. Om han gör det kan han bli arresterad och hon kan riskera utvisning. Flickorna är ganska passionerade, säger Ms Smith, är årets underdrift.

Blair Underwood och Desiree DaCosta skiljer sig, FUSKANSKÄLLANDE?

I en udda vändning får vår hjälte höra i det tredje avsnittet att han är ett testfall för nya lagar, och han är tänkt att gifta sig med en av sina kvinnliga anklagelser. Det betyder att det är mycket konkurrens om hans tid, och det kommer bara att bli värre. Serien, som är baserad på en manga med samma namn, sändes första gången i Japan 2015 och följdes av två OVAs 2016 och 2017.

Det är inte ovanligt att animesäsonger skiljs åt av långa perioder, även om det kan vara stressigt för tittarna. Här är vad vi hittills vet om en Monster Musume säsong 2.

Monster Musume Säsong 2 Releasedatum

På grund av ett litet uttalande i det avslutande avsnittet började spekulationer om en säsong 2 av Monster Musume 2015. Enligt Crunchyroll förekommer frasen Niki Kettei cirka 16 minuter in i avsnitt 12, Everyday Life with Monster Girls, under en scen där flickor hade avslutat en shoppingexpedition. Orden översattes som fas 2-beslut, vilket fick många fans att tro att en säsong 2 var på väg.

Under åren efteråt, trots flera rykten och bekräftelser, har motsägelsefull information dominerat när det kommer till huruvida serien kommer att ha en säsong 2 eller inte. Serien har rapporterats återkomma tidigare, men det finns inga källor som stöder det. upp. Sent under 2020 rapporterade TechRadar247 att inget formellt meddelande om en förnyelse hade mottagits. Men ASAP och meddelade i februari 2021 att kontraktet har förnyats och att det kommer att finnas en Monster Musume säsong 2. Sedan, en månad senare, påpekade Inspired Traveler att showens öde fortfarande låg i luften.

Monstermuseet

Sång

Monster Musume säsong 2 plot

Trots flera uppehåll de senaste åren släpps fortfarande mangan som Monster Musume bygger på. Dessa pauser togs för att förbereda sig för en sammanställning och för att låta Okayado, seriens författare, ta ett andrum för mental hälsa (via Anime News Network). Det finns för närvarande 16 volymer tillgängliga. Eftersom den valde att fokusera mer på karaktärisering än berättelseprogression, varade animationen bara cirka 25 kapitel och sträckte sig över ett par volymer. Detta tyder på att det finns tillräckligt med innehåll för en säsong 2 och möjligen därefter.

Monstermuseet

Staven

Säsong 2 lovar att bli en hetsig tävling mellan liminal om rätten att gifta sig med Kimihito. Fler monstertjejer från olika platser förväntas också dyka upp och kan tävla om huvudpersonens kärlek.

Senare kapitel av Monster Musume har Kimihito arbetat på en gård, och fler kroppsfunktioner som mjölkning och frigörande av sporer introduceras, allt medan spöket av diplomatiska relationer mellan människa och monster skymtar i bakgrunden, så showen kommer säkerligen att behålla sitt unika varumärke av sexualitet vid liv under lång tid — förutsatt att det kommer en säsong 2 av 'Monster Musume'.

Monster Musume trailer

Det finns ingen tvekan om att det inte finns en officiell trailer för Monster Musume säsong 2 ännu. Det faktum att det finns stora förhoppningar på en säsong av Monster Musume kommer dock att vara tillräckligt bra för att fansen ska bli hajpade. Så, precis som andra anime-fans, är allt du behöver göra nu att vänta på att serien ska ha premiär.

Flera streamingnätverk, inklusive Amazon Prime, HiDive, VRV och Crunchyroll, kommer att sända den med undertexter. Du kan nu se föregående säsong om du missade den.

Monster Musume- Monster Girl Doctor – Avsnitt 01 [English Sub] – YouTube

FAQ

F- Kommer det att bli en säsong 2 av Monster Musume?

År- Ja, det finns några rykten om att det kan komma en säsong 2 av Monster Musume.

F- Vilken manga bygger Monster Musume på?

År- Den är baserad på samma namn 'Monster Musume' skriven av Okayado

F- Vem är huvudpersonen i serien?

År- Huvudpersonen i programmet är Kimihito Kurusu.

Fick du tillräckligt med information om Monster Musume säsong 2? Har jag missat något om Monster Musume säsong 2? Vill du läsa mer om Monster Musume säsong 2? Kommentera nedan och låt oss veta.

För mer uppdateringar och detaljer besökMarknadsaktiviteten.