Monster Hunter: World: Femte generationens Elder Dragon, Nergigantes fysik, förmågor, handling och beteende!

Nergigante, som först introducerades i 'Monster Hunter: World', är en äldre drake av den femte generationen i sitt slag. Denna onda drake dyker upp när alla andra äldre drakar är i området, med dess behov av förstörelse dokumenteras på ett meningsfullt sätt.

Nergigantes närvaro finns i Great Ravine, Everstream, Elders recess och Wildespread Waste. Detta flaggskeppsmonster, Nergigantes pansaruppsättning är möjlig med hjälp av deras material.‘Monster Hunter: World’: Nergigantes fysik

Denna äldre drake har en kropp täckt med något som påminner dig om borst, som är spikar som växer ut igen om de går sönder. Monstret är svartlila med en antydan av orange, tillsammans med gigantiska horn på huvudet. Hans hud regenereras efter varje attack, med hans vita spikar som hårdnar med tiden och ser svarta ut. Piggarna är farliga för hans fiender för om han släpper ut dem när de är hårda kan det orsaka mycket skada.

Nerigante sveper mot en fiende på ett mänskligt sätt på grund av hans framben. Jägare kan dock bryta svansen, vingar och horn, men poängutdelning är bara om hornen går sönder. Om jägaren lyckas bryta spikarna är det möjligt att skära de andra delarna.

‘Monster Hunter: World’: Nergigantes förmågor och beteende

Det är en extremt aggressiv äldre drake, som inte ens efter att ha skadat sin egen kropp kommer att ge upp och attackera allt den vill, särskilt sina fiender. Nergigante livnär sig på andra äldre drakar, vilket hjälper honom att skaffa sig mer energi, vilket gör honom mer grym mot dem. Han blir dock trött under slagsmål.

Om hans hälsa har kommit till en viss nivå, kommer han att använda fler framsteg mot sina fiender, vilket hjälper honom att öka hastigheten och orsaka mer skada. De flesta av hans förskottsattacker kommer att leda till att han använder hans spikar, vilket orsakar allvarlig förstörelse runt omkring.

‘Monster Hunter: World’: Handling

Handlingen för spelet kretsar kring en hög fantasymiljö som inte har något namn. I spelet har andra arter och människor sina tankar riktade mot en kontinent borta från den gamla världen, som är full och befolkningen är hög. Den nya världen är på ett sådant sätt att den drar alla forskare till sig för att lära sig om de mystiska varelserna som strövar omkring och lever fritt där borta. Forskningskommissionen för den gamla världen planerar att skicka havsbundna flottor till den nya världen men på platser säkra från monstren för att skapa arbetsgrunder.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in min artikel om The Witcher 3.