Möjligt mordförsök på 'Donald Trump', vad är på gång? Kom ikapp här för mer information!!

USA:s president Donald Trump har slagit upp rubrikerna flera gånger. Men den här gången var det ett hot mot hans liv som gjorde världen chockad. Det är ingen nyhet att den amerikanske presidenten Donald Trump inte har en acceptabel ställning med landet Iran. Vad det beträffar har den också en anständig slutsats om påtryckningar från Mellanöstern. I januari i år inträffade en drönarattack i USA nära Bagdads internationella flygplats.

Denna strejk ledde till början av en av de största politiska frågorna under hela året. I ljuset av det faktum att den iranske betydande generalen Qasem Soleimani från Irans islamiska revolutionsgardet (IRGC) i denna attack fokuserades på och dödades.

Detta medförde överväldigande påfrestningar, särskilt på grund av att Soleimani sågs som den näst mest anmärkningsvärda individen i landet. Soleimani hade aktning och kärlek till det genomsnittliga folket.Fortsätt läsa för att få veta mer-

Major Soleimani ska träffa Iraks premiärminister i Bagdad

Det angavs att majoren Soleimani skulle träffa Iraks premiärminister Adil Abdul-Mahdi i Bagdad, Iraks huvudstad. Soleimani var ledare för Quds Force. Denna makt har tilldelats en psykologisk militant förening av USA, Kanada, Saudiarabien och Bahrain.

Minnesgudstjänstparaden var en bred och kolossal fråga, där alla rusade ner i gigantiska antal för att ge sin uppskattning till den militära myndigheten – Soleimani, oavsett om det var Irans präster, eller fattiga människor, det grundläggande samhället.

Överfall ledde till en övergripande dom i Iran

Det här överfallet har föranlett dom över hela linjen i Iran. Den makalösa ledaren Ayatollah Ali Khamenei, precis som president Hassan Rouhani, utlovade allvarlig hämnd mot USA och proklamerade ett överflöd på runt 80 miljoner dollar på Donald Trumps huvud.

Under denna tid sades det på en autentisk telekomstation att en dollar skulle sparas åt sidan för varje levande iranier. Dessa pengar skulle sedan gå till den som slaktar USA:s president. Således hänvisade Irans territorium till deras dödsmål.

Onlinenyhetskällan mirror.co.uk citerade nyligen Aboutorabi för den medföljande artikulationen – Vi kan angripa själva Vita huset, vi kan reagera på dem på deras amerikanska mark. Vi har kraften. Detta är en bekräftelse på krig.

Håll kontakten med Marknadsaktiviteten för att få alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!