MJ:s krossade backboard-skor till offentlig försäljning, värderade till $850 Okej! Klicka här för att förstå extra

Michael Jeffrey Jordan, dessutom identifierad med sina initialer MJ, är en amerikansk tidigare skicklig basketdeltagare. Den viktiga ägaren av Charlotte Hornets från Nationwide Basketball Affiliation (NBA).

Jordans yrke Historiskt förflutet

Han spelade 15 säsonger inom NBA, framgångsrika sex mästerskap med Chicago Bulls. Han har varit en perfekt deltagare hela sin existens. Jordan gick med i Bulls 1984 och vann snart status som en berömd person i ligan, vilket tillfredsställde målmarknaden tillsammans med sin magnifika effektivitet samtidigt som han utvecklades som en av de absolut bästa defensiva ivrig spelarna. Hans slam dunks har tagit publikens uppmärksamhet sedan dess och dessutom gett honom smeknamnen Air Jordan och His Airness.Han är identifierad för sina produktförslag. Han marknadsförde Nikes Air Jordan-skor som erbjöds 1984 och som är populära även nu för tiden. 2014 förvandlades Jordan till den främsta miljardärsdeltagaren i NBA:s historiska förflutna.

1985 Exhibition Sport, Trieste, Italien


Kostnaden för Michael Jordans souvenir har skjutit i höjden främst på grund av entusiasters galna besatthet. Utställningssporten 1985 i Trieste, Italien har varit en av de mest entusiasternas favoriter. Han gjorde en ryggtavla-shatring dunk rakt igenom denna sport. Detta gjorde de spännande entusiasterna förvånade, vars klipp ändå kan upptäckas som publikens favoriter.

Det har identifierats {att en} bit av krossat glas återstår att bädda in i Air Jordan 1 Prime Chicago-skorna som MJ en gång var klädd i den dagen, vilket gör affären extra intressant. Dessa skor är bland 11 par unika skor som bärs av Jordanien och deltagarskor som auktioneras ut via det brittiska offentliga försäljningsområdet Christie's. Detta faktiska par är att vinna med ett uppskattat värde av $850 000. Det kan lägga in en helt ny global offentlig försäljningsfil för skor.

Den offentliga försäljningen förser dessutom budgivarna med ett par Nike Air Ships som bärs rakt igenom Jordans nybörjare i 12 månader med Chicago Bulls och en Air Jordan 1-kloss från hans tillfälliga period i minor-league baseball.