MJ:s krossade backboard-skor till offentlig försäljning, värda $850Ok! Klicka här för att förstå extra

Michael Jeffrey Jordan, dessutom identifierad med hjälp av sina initialer MJ, är en amerikansk tidigare skicklig basketdeltagare. Huvudägaren av Charlotte Hornets från Nationwide Basketball Affiliation (NBA).

Jordans yrke Historiskt förflutet

Han spelade 15 säsonger inom NBA, sex lönsamma mästerskap med Chicago Bulls. Han har varit en superdeltagare hela sin existens. Jordan gick med i Bulls 1984 och vann snart popularitet som en berömd person i ligan, behagade målmarknaden tillsammans med sin magnifika effektivitet samtidigt som han utvecklades som en av de bästa möjliga defensiva spelarna. Hans slam dunks har tagit publikens uppmärksamhet sedan dess och dessutom gett honom smeknamnen Air Jordan och His Airness.

Han är identifierad för sina produktförslag. Han marknadsförde Nikes Air Jordan-skor som har presenterats 1984 och som är i stor efterfrågan även nu för tiden. 2014 var Jordan den främsta miljardärsdeltagaren i NBA:s historiska förflutna.

1985 Exhibition Recreation, Trieste, Italien


Kostnaden för Michael Jordans souvenir har skjutit i höjden i grunden på grund av älskares galna besatthet. Utställningssporten 1985 i Trieste, Italien har varit en av de mest älskades favoriter. Han gjorde en ryggtavla-shatring dunk under hela denna sport. Detta gjorde de entusiastiska älskarna förvånade, klippen från det upptäcks ändå vara publikens favoriter.

Det har identifierats {att en} bit av krossat glas fortsätter att vara inbäddat i Air Jordan 1 Top Chicago-skorna som MJ en gång var klädd i den dagen, vilket gör affären extra intressant. Dessa skor är bland 11 par unika sneakers som bärs av Jordanien och deltar unika som auktioneras ut med hjälp av det brittiska offentliga försäljningsområdet Christie's. Detta faktiska par är att vinna med ett uppskattat värde av $850 000. Det är i stånd att lägga in ett helt nytt internationellt offentligt försäljningsdokument för skor.

Den offentliga försäljningen förser dessutom budgivarna med ett par Nike Air Ships som bärs under Jordans nybörjare 12 månader med Chicago Bulls och en Air Jordan 1 mönstersko från hans tillfälliga satsning i minor-league baseball.