Mission Impossible 7: Kommer Ethan än en gång att riskera sitt liv för att rädda världen? Kommer Tom Cruise tillbaka? Klicka för att veta plot, cast och releasedatum!

Världens hjärteknare Tom Cruise är redo att häpna världen som helhet med ännu ett mästerverk från Mission Impossible-serien. The Mission Impossible-serien består av totalt 6 filmer. Den 7:e delen är på väg att släppas. Sedan 1996 har Tom Cruise vävt en dynamisk, spännande, spännande och actionfylld värld. Efter varje filmsläpp av den här franchisen är publiken förbryllad med dess häpnadsväckande action och fantastiska handling.

Mission Impossible är en spännande film om en spion, tilldelad med förstklassiga fall. Han löser dessa fall med en masterplan full av flera vändningar och med mycket action. Tom Cruise, alias Ethan Hunt, är världens mest utmärkta spion, som löser alla livshotande fall med stor lätthet. Den 7:e delen av den här franchisen är den tredje filmen som regisseras av Christopher McQuarrie efter Rogue nation och Fallout. Den beroendeframkallande temalåten i Mission Impossible-serien är redo att locka dig igen.Releasedatum: Mission Impossible, 7.

MI 7 är redo att släppas den 19 november 2021 av Paramount pictures. I januari 2019 meddelade det officiella laget ankomsten av den 7:e delen. Så, fansen förbereder sig för ännu en otrolig uppföljare full av ansiktsmasker i gummi, dödliga stunts och otroliga vändningar.

Skådespelare: Mission Impossible 7

Att föreställa sig MI 7 utan Ethan, Benji, Luther och Ilsa är helt omöjligt. Så vi förväntar oss den tidigare stjärnrollen tillsammans med några nya tillägg i den här delen. Huvudpersonerna är-

  • tom Cruise som Ethan Hunt.
  • Ving Rhames som Luther Stickell.
  • Henry Czerny som Eugene Kittridge.
  • Simon Pegg som Benji Dunn.
  • Rebecca Ferguson som Ilsa Faust.
  • Vanessa Kirby som Alanna Mitsopolis.
  • Esai Morales som huvudantagonisten till denna uppföljare.

Dessutom ingår även Shea Whigham, Hayley Atwell, Pom Klementieff i rollistan för några hemliga roller.

Handling: Mission impossible.

Så, innan vi tittar på den 7:e delen, låt oss ha en snabb sammanfattning.

Den första filmen börjar med att Ethan Hunt leder sitt ledande fältteam för att följa IMF:s uppdrag. I den första filmen, Ethan, inramad med mordanklagelsen på hela sitt IMF-team under ett misslyckat uppdrag i Prag. Han anklagas för att ha sålt regeringens konfidentiella hemligheter till en vapenhandlare Max. På väg för att hitta Max, avslöjar Ethan den verkliga boven och bevisar sin oskuld.

I den andra delen jobbar Ethan med en professionell tjuv Nyah Nordoff -Hall. De går inkognito för att förhindra en oseriös IMF-agent, Sean Ambrose. Senare avslöjar det att Sean är ingen mindre än Nyahs ex-flamma. Båda försöker stoppa Sean från att förskingra ett dödligt virus för att initiera en pandemi och få en enorm summa för motgiften.

I den tredje delen lever Ethan, nu pensionerad IMF-chef, ett lyckligt gift liv. Han bygger upp ett team för att möta den undflyende vapen- och informationsmäklaren Owen Davian, vars enda avsikt är att sälja The Rabbit’s Foot – ett mystiskt, farligt föremål.

I den fjärde delen, alias Ghost Protocol, anklagas hela Imf inklusive Ethan för Kreml-bombningen, samtidigt som han frågar efter Cobalt, en mystisk person. Så nu är det Ethan och hans andra tre agenters ansvar att rädda världen från ett kärnvapenkrig.

I den 5:e delen, Rogue Nation, får Ethan hotfulla meddelanden från syndikatet. Efter IMF:s uppsägning bestämmer Hunt sig för att bilda ett nytt team för att bevisa Syndicates existens.

I den 6:e delen tar Ethan på dig ansvaret att stoppa apostlarna ( En organisation utvecklad av före detta syndikatagenter. Detta kaos leder till att CIA ifrågasätter Hunts lojalitet och motiv.

Handling: Mission Impossible 7

I den 6:e och 7:e delen är Ethans skuld för att ha dolt sin fru Julias identitet efter hennes bortförande ganska synlig. Den 7:e delen avslutas med att en glad och passionerad Julia, som nu är nöjd med sin nya man, accepterar sitt nya liv helt och hållet. Det binder ihop alla lösa trådar från Ethans förflutna. Så vi förväntar oss att den 7:e delen kommer att ha lite nytt innehåll, några nya skurkar, nya uppdrag. Den här delen kan innehålla en kraftfull lagaction snarare än bara Ethans stunts. Vi förväntar oss ytterligare en spännande, spänningshistoria från detta mästerverk.

Officiell trailer: Mission Impossible, 7.

Filmen är i förproduktionsstadiet. På grund av den nuvarande pandemisituationen har produktionen avstannat. Så vi förväntar oss en trailer inom 2021. Låt oss tills dess titta på den tidigare delens trailer.