Mirzapur Betydande dödsfall från säsong 1! Klicka för att ta reda på mer!

Mirzapur 2 har blivit en av de mest efterlängtade indiska webbserierna. Premiär på Amazon Prime Video, den efterlängtade andra säsongen av programmet är redo att släppas snart. Det finns flera dödsfall i säsong ett som leder fram till utvecklingen av Mirzapur säsong 2. Lär dig om dessa betydande bortfall från säsong ett för att få en sammanfattning av historien.

Den första säsongen av Mirzapur var ett blodbad. Redan i början av serien visste tittarna att det skulle bli ett blodigt lopp. Och skaparna höll det löftet fram till sista avsnittet. Medan Mirzapur har haft sin beskärda del av våldsamma dödsfall, har vissa dödsfall gjort tittarna i chock.

Betydande dödsfall från Mirzapur säsong ett

1. Vikrant Massey's Bablu Pandit

https://www.instagram.com/p/BrptvtbhzoH/?utm_source=ig_web_copy_link2. Söta Gupta

https://www.instagram.com/p/CEhU9zqhZjh/?utm_source=ig_web_copy_link

Shriya's Sweety gav Mirzapur en känslomässig kontakt eftersom det var hennes kärlekshistoria med Guddu som var en av faktorerna i striden mellan Guddu och Munna. Guddu och Sweety knyter knuten, och hon är till och med gravid tillsammans med hans barn, så på den här nivån var det ganska plötsligt att se henne dö, särskilt av Munnas händer. Med tanke på deras historiska förflutna från nutiden var det inte många som märkte att det kom.

3. Förening

Hela säsongen hörde vi bara att han var känd som 'Compounder' av Munna. Det skulle ta dig ett tag att komma ihåg att hans karaktär verkligen var känd som Subodh. Även om hans halva var liten, var den ganska integrerad i Munnas resa. Compounder hade tidlös lojalitet i riktning mot Munna, så det kom hit som en enorm chock för Munna när han behövde skära upp halsen vid ingången till sin far.

Compounder hade en intelligent atmosfär från början, och det ansågs vara den som styrde Munna som en marionett, men problem visade sig vara något helt annorlunda för 2:an.

4. Shubrajyoti Bharats Rati Shankar Shukla

Berättelsen om Rati Shankar var en integrerad del av handlingen. Även om Ratis karaktär kan ha haft kortare visningstid jämfört med andra, var det ändå hans karaktär som etablerade tonen i den här historien. I tillbakablickssekvensen fick vi veta att Kaleens nötkött med Rati går emot länge och med dem som trots allt strider mot Mirzapurs ledning, var detta en kamp som satte fart på handlingen. Så det var ganska häpnadsväckande när Guddu, i en match av raseri, dödade Rati Shankar.

Med tanke på hur han planerade att fälla Kaleen var det förväntat, men hur det blev var ganska chockerande.