Mira Rajput om livet med Shahid Kapoor: 'Jag anser inte att vårt hushåll är en filmfamilj'

Shahid Kapoor krossade ett stort antal hjärtan när han blev kopplad till Mira Rajput för fyra år sedan. Idag är de ett av de mest älskade paren i Bollywood. Trots att Mira inte kommer från en familj med någon filmbas har hon passat in i Shahids livsstilsplats och underhållaren är mycket energisk om motsvarande.

På senare tid öppnade han upp om vad som är de saker han uppskattar mest med sin bländande make. När han pratade om motsvarande sa han att det bästa med Mira är att hon verkligen är okej med sig själv. Enligt Shahid vill Mira inte ändra och modifiera. Hon är den typ av person hon är, och individer gillar henne för det. Hon har aldrig försökt att vara en annan person och det är en extraordinär sak med henne.Livet på bondgården i Punjab

Mira Rajput har delat vad hennes liv på en bondgård i Punjab med Shahid Kapoor och deras barn liknar. Familjen får betalt för dagar nära naturen i sitt fritidshus.

Mira Rajput anser inte att hennes hushåll är en filmfamilj; säger,

Underhållaren Shahid Kapoors betydande andra Mira Rajput har sagt att deras familj är helt 'vanlig'. Mira talade till The Times of India och sa att hon inte tror att hennes familj är en 'filmfamilj'.

Vi är en vanlig familj

Jag tror precis som en annan familj, att vår egen också är en vanlig familj. Jag tror inte att vår familj är en filmfamilj. Det är helt enkelt så att min signifikanta andra jobbar i filmer. Det är hans kall, och inte något som detaljerar så länge vi kan minnas, sa hon. Mira och Shahid blev hopkopplade 2015 och berömde sitt femårsminne så sent som. De är för närvarande vårdnadshavare för flickan Misha och barnet Zain.

Exklusivt: Mira Rajput om att ha varit lyckligt gift med Shahid Kapoor i fem år | Hindi Movie News - Times of India

Mira, som är en engelsk honours som går vidare från Lady Sri Ram-skolan vid Delhi University, sa att hennes byte till Mumbai var enkel på grund av all hjälp hon fick. De senaste fem åren har varit lysande i alla aspekter, sa hon.

Uppskattar investering Kvalitetsenergi

Shahid och hans familj bor för närvarande på en bondgård i Punjab. De uppskattar för det mesta att investera kvalitetsenergi med varandra mitt i naturen. Mira diskuterade vad det dagliga livet i hennes liv liknar, säger Mira: Dagen börjar med att Misha går till sin onlineskola, eller så gör vi lite självlärande. Efteråt har vi massor av tillgängliga möjligheter att spela. Det är den tid Shahid verkligen uppskattar när han får chansen att leka med barnen. Han spelar fotboll med dem. Han förbereder Misha för att cykla och till och med Zain försöker använda trehjulingen. Vi spelar dessutom bordsspel med barnen och tittar på massor av filmer. På natten, när barnen slår höet, får Shahid och jag tid för oss själva.

Mira Rajput öppnar upp om sitt gifta liv med Shahid Kapoor och Acing rollen som en hemmafru

Shahid Kapoor gick för hindibytet av Jersey i Chandigarh när covid-låsningen förklarades i mars. Han skyndade tillbaka hem till sin familj i Mumbai, där de var helt placerade under en lång tid.

Mira fyllde 26 nyligen och Shahid komponerade ett sentimentalt inlägg ägnat åt hans bättre hälft. Glad födelsedag min tillgivenhet. Du är underbar tillbaka till fronten. Jag är också hedrad över att ha dig i mitt liv som han komponerade med en bild av Mira.