Minecraft: Vill du veta mer om användningen av Crossbow i Minecraft? Här har du!

På bara några år blev Minecraft ett av världens mest populära spel. För det mesta beskrivs Minecraft som ett 'Sandbox'-spel. Med andra ord betyder det ett virtuellt land där spelarna kan skapa sina världar och upplevelser genom att använda byggstenar, resurser som upptäckts på sajten och deras kreativitet.

Minecraft 1.10.0 lägger till nya texturer, sköldar, armborst och lyktor

Sedan det först släpptes 2009 har spelet vuxit i popularitet, särskilt bland barn i primäråldern. Minecraft är tillgängligt på flera plattformar som Windows, Android, iOS, Tablet, Xbox, Nintendo Switch, Playstation.Om du är ny i Minecraft-världen, då är du på rätt plats! Vi är här för att berätta om Crossbow, som är en av de välbekanta föremålen i Minecraft.

Armborst

Avståndsmissilen som använder pilar och fyrverkerier som kula kallas Crossbow.

Armborstarna använder järn i sitt hantverksrecept. Däremot kan de inte smälta till järnklumpar. Liknar pilbågar, men de tar längre tid och mer kraftfulla (skjuter längre med mestadels högre precision). Fyrverkeriraketerna eller pilarna kan avfyras efter full laddning. Därefter återgår spelarhastigheten till normal. De kan placeras i en annan lagerplats eller i en artikelram.

Att göra en armborst i Minecraft

Att göra ett armborst i Minecraft är väldigt enkelt. Vanligtvis tar det bara 1 minut.

Ingredienserna som behövs är en järngöt, tre pinnar, tre-strängar och en tripwire-krok. Hantverksprocessen skapar en armborst för varje uppsättning komponenter som används.

Steg 1: Öppna en hantverksmeny.

Med ingredienserna som nämns ovan, öppna hantverksmenyn. Du kommer att se 3×3-hantverksrutnätet.

Steg 2: Ordna sakerna på hantverksrutnätet.

För att göra armborst, arrangera järngötet, snöret, pinnarna och snubbeltrådskroken på konstgallret. När det är färdigt kommer armborst att dyka upp till höger om 3×3-rutnätet.

Mönstret är:

Rad 1: Stick, Iron Nagot, Stick

Rad 2: String Tripwire Hook, Strong

Rad 3: Tom, Stick, Tom

Steg 3: Placering av färdig armborst

Efter att ha gjort armborsten, välj den färdiga armborsten och dra den till spelarens inventering.

Använda en armborst

För att använda ett armborst måste minst en pil eller fyrverkeraket finnas i stocken. Användarna kan välja vilken typ av indikator som ska användas baserat på plats i deras lager.

Armborstarna tar cirka 1,25 sekunder att ladda och kan ladda fyrverkerier eller pilar i valfri färg.

Om du tycker att den här artikeln är intressant kan du kolla min andra artikel om Bad Omen Effect i Minecraft Bad Omen-effekt i Minecraft .