Minecraft: Top Mods för Minecraft-älskare för att förbättra ditt spelande och njuta till fullo!

Minecraft är ett blockigt under. Det är det principiella spelet att existera som ger dig licens att bygga upp en egendom som är lika stor som Jacks vanliga bönstjälk och alltid falla genom en testklyfta – det skulle i alla fall kunna göras med några Minecraft-moddar för att förbättra saker. Från gränssnittsändringar till prylar för att hjälpa dina allomfattande undersökningstider, du har valet att göra Mojangs fantastiska överlägset dominerande på PC.

The going with overview arrangerar de mest felfritt häftiga Minecraft-moddarna som finns på den aktuella sekunden. Allt förpackat i fragment, beroende på vad du har att göra med spelet – från grundläggande förändringar till betydande, häpnadsväckande Minecraft-mods som du kan bli rörd i under en imponerande tidsram.

HUR MAN INSTALLERAR MINECRAFT MODS

Varje Minecraft-mod på denna gång har sina grundrubriker som du bör följa ivrigt. Du kommer förmodligen på samma sätt att behöva skala tillbaka din Minecraft-variation för ett betydande antal av dem - generellt sett. Transformation 1.7.10 fungerar bäst. För att hjälpa till med det kan du sträva efter MultiMC – en viktig del av programmering som låter dig hantera olika Minecraft-modpresenter.MINECRAFT GRÄNSSNITT MODS

Precis när du har massor av Minecraft-mods presenterade, kommer du med all sannolikhet att upptäcka att Minecrafts standardgränssnitt inte klipper det längre. De samtidiga nedladdningarna gör att spela modd Minecraft till en mer förtjusande upplevelse.

OPTIFINE/FASTCRAFT

Har du en rejäl dator? Få Minecraft att se utmärkt ut med Optifine, som innehåller bibehållen HD-ytor och mer kontroll över andra grafiska alternativ. Naturligtvis, om du spelar på en potatis, skaffa Fastcraft – det förbättrar exekveringen på lägre maskiner, särskilt med butiker med Minecraft-moddar som presenteras.

RESEKARTA

Alla gillar att erkänna vart de är på väg. Journeymap kartlägger din värld när du undersöker, låter dig markera waypoints av premium och kan till och med varna dig när folkmassor smyger sig bakom dig. Se den efterföljande medhjälparen i spelet som en minikarta, eller i helskärm eller till och med externt webbprogrammet.

INTE TILLRÄCKLIGT MED SAKER

Om du har en chans att du behöver en lösning på eländet med att välja en wiki när du spelar Minecraft, gå då till Not Enough Items (eller NEI). Det låter dig undersöka ekvationen för allt från alla presenterade Minecraft-mod genom ett insiktsfullt gränssnitt på Minecrafts aktieskärm.

MEDAN

WAILA betyder What Am I Looking At, det är en hjälp när du har högar av mods presenterade. Rikta ditt hårkors mot en fyrkant, och det kommer att specificera för dig vad det är och vilken mod den börjar. Med ytterligare framåtriktade mods kan den på liknande sätt upplysa dig om torgets tillstånd - hur full en tank med vatten är, till exempel, eller laddningsnivån på ett batteri. Du behöver NEI för att köra det.

Stock TWEAKS

Presentera Inventory Tweaks, och du kommer efter en kort tid att se en övernaturlig händelse hur du levde utan den. Prylar som tar slut på robusthet som vanligtvis ersätts i din Hotbar, högar av rutor som sedan avslutas och en grov community-snäpp kommer att sortera dina kistor och lager. Det är dessutom oändligt anpassningsbart.

SPELBART MINECRAFT I EN KISTA

Mindre än väntat, Minecraft, en spelbar transformation av Minecraft, minskade till en kista. Kunden SethBling lade upp en video av modden, allt övervägt, på YouTube med en koppling till att ladda ner den i bilden. Denna mod har inte det minsta av olika funktioner som huvudspel. Det är du kan styra det hela genom gränssnittet i en Minecraft-kista. När du lämnar förvaringsfacket kommer du att se dina övningar utspridda innan du som om du hade arbetat i 2D hela tiden.

KONTROLLERANDE

En fantastiskt tydlig mod som kommer att göra administrationen av kontroller när du har andra Minecraft-moddar presenterade betydligt mindre komplicerad. Med denna gränssnittsmod kan du dra upp en spännande stapel och skriva på tavlan. Du vill se vad nyckelbindningen är. Du kan till och med kanalisera den så att den bara vimplar som täcker nyckelbindningar så att du kan fixa dem i ett nafs.