Minecraft mods: Vilka är de bästa Minecraft mods? En förfrågan som har postats i evigheter!!

Vilka är de bästa Minecraft-moddarna? Det är en förfrågan som har postats i evigheter sedan en ungdomlig Platon försökte förändra sitt spel i Sokrates knä, eftersom nya Minecraft-moddar konsekvent har strömmat ut sedan spelets första öppna leverans. Det finns en hel belastning att bläddra i.

Minecraft är ett blockigt under. Det är huvudspelet som finns som tillåter dig att bygga ett palats. Stigningen av Jacks berömda bönstjälk och faller genom en obönhörligt testande klyfta för alltid. Ändå skulle det kunna göra med några Minecraft-mods för att förbättra saker. Från gränssnittsändringar till instrument för att hjälpa dina långa undersökningar. Du har alternativet att göra Mojangs utmärkta mycket bättre på PC.

Den medföljande sammanfattningen samlar de absolut bästa Minecraft-moddarna som finns för närvarande. Alla isoleras i områden, beroende på vad du behöver göra med spelet. Från nödvändiga förändringar till djupgående, komplicerade Minecraft-moddar kan du blandas in under en avsevärd tid.HUR MAN INSTALLERAR MINECRAFT MODS

Varje Minecraft-mod i denna genomgång åtföljer dess etableringsanvisningar som du bör följa noggrant, och du kommer sannolikt också att behöva minimera din Minecraft-anpassning för ett stort antal av dem – som regel fungerar variant 1.7.10 bäst. För att hjälpa till med det kan du prova MultiMC – en värdefull del av programmering som låter dig hantera olika Minecraft-mod-introduktioner.

Å andra sidan, om det inte är en chans att fiffla runt i mörka kuvert är inte något te, vid den tidpunkten snarare snatta – som följer med allt förinstallerat och förkonfigurerat. Vi föreslår antingen Feed The Beasts Direwolf20 1.7.10-paket (som medföljer ett YouTube-arrangemang som visar dig hur du använder ett stort antal av de inkluderade moddarna), Tekkit-paketet eller gör ditt modpaket med Curse Voice. Om du får problem med någon av dem är Google troligen en anständig satsning.

Kommer vi att dyka in i vår genomgång av de bästa Minecraft-moddarna?

MINECRAFT GRÄNSSNITT MODS

När du har introducerat massor av Minecraft-mods kommer du förmodligen att upptäcka att Minecrafts standardgränssnitt inte klipper det längre. De medföljande nedladdningarna gör att spela modd Minecraft till ett vackrare möte.

optifine/fast craft

Har du en skrymmande dator? Få Minecraft att se outgrundlig ut med Optifine, som inkluderar stöd för HD-ytor och mer kommando över grafiska alternativ. Återigen, om du spelar på en potatis, skaffa Fastcraft – det förbättrar helt och hållet exekveringen på lägre maskiner, särskilt med massor av Minecraft-moddar introducerade.

RESEKARTA

Alla gillar att inse vart de är på väg. Resekarta kartlägger din verklighet när du undersöker, låter dig markera utmärkta waypoints och kan till och med varna dig när folkmassor smyger sig bakom dig. Se den efterföljande guiden i spelet som en minikarta, eller i helskärm, eller till och med i en extern webbläsare.

INTE TILLRÄCKLIGT MED SAKER

Om du behöver ett botemedel mot smärtan med att välja till en wiki medan du spelar Minecraft, gå till Not Enough Items (eller NEI). Det låter dig titta på formeln för allt från alla introducerade Minecraft-mod genom ett intelligent gränssnitt på Minecrafts aktieskärm.

MEDAN

WAILA betyder What Am I Looking At, och det är en välsignelse när du har massor av mods introducerade. Rikta bara hårkorset mot en fyrkant, så kommer det att nämna för dig vad det är och vilken mod den kommer från. Med fräschare mods kan den också informera dig om torgets tillstånd – till exempel hur full en vattentank är eller laddningsnivån på ett batteri. Du behöver NEI för att köra det.

LAGER TWEAKS

Introducera Inventory Tweaks, och du kommer snart att få ett mirakel hur du levde utan det. Instrument som saknar robusthet ersätts följaktligen i din Hotbar, högar av rutor toppas naturligt av, och en enkel knäppning i mitten kommer att sortera dina kistor och lager. Det är också oändligt anpassningsbart.

SPELBART MINECRAFT I EN KISTA

Mindre än förväntat Minecraft, en spelbar återgivning av Minecraft krympte ner till storleken på en kista. Klienten SethBling lade upp en video av modden i verkligheten på YouTube med en anslutning för att ladda ner den i porträtteringen. Denna mod har inga olika höjdpunkter som det första spelet, förutom att du kan styra det hela genom gränssnittet i en Minecraft-kista. När du lämnar bröstet kommer du att se dina aktiviteter utspridda framför dig som om du hade arbetat i 2D hela tiden.