Minecraft: Hur länge stannar 'Bad Omen Effect' i 'Minecraft'?

Minecraft, publicerat av Mojang Studios, är ett action-äventyrsvideospel som släpptes officiellt i november 2011.

Hur blir jag av med dåliga omen? : Minecraft

Det är ett spel om att placera klossar och ge sig ut på äventyr. Efter den officiella releasen av spelet tog Jens Bergensten över utvecklingen av Minecraft. Spelet blir det mest sålda videospelet genom tiderna och är tillgängligt på plattformar som Windows, Android, iOS, Xbox 360 etc.Om du gillar det här spelet kanske du är medveten om denna Bad Omen-effekt. Men om du är nybörjare, så kanske du inte. Oroa dig inte! Vi är här för att berätta om 'Bad Omen Effect'.

Om Bad Omen Effect

Händelsen äger rum i en by som kallas Raid. Denna usla omeneffekt är en statuseffekt som får en grupp aggressiva folkmassor att spawna och attackera när en spelare med denna effekt går in i en by.

Hur man får ett dåligt omen och startar en raid i Minecraft [1.14.3] - YouTube

Under starten av Raid visas en Raid Progress-stapel på skärmen. Efteråt kommer en grupp bestående av härjare, plundrare, frammanare, vindicators och häxor att spawna mot spelaren med dåligt omen. När spelarna dödar dessa aggressiva folkmassor, kommer raidförloppsindikatorn att minska, vilket antyder hur många återstående mobs som måste dödas för att avsluta denna raid.

Det finns nivåer av Bad Omen som Bad Omen II, Bad Omen III, Bad Omen IV och så vidare. Högre Bad Omen-nivån, fler vågor kommer att finnas där i Raid.

Varaktighet av Bad Omen-effekten

Bad Omen varar i 1 timme och 40 minuter. Varaktigheten av usel omen beror på hur du fick effekten. För att se hur mycket tid som återstår för effekt, gå till din inventeringsmeny.

Anta att det står 2:34 under ett dåligt omen, betyder det att det är 2 minuter och 34 sekunder kvar av denna effekt.

Tillgänglighet för Bad Omen Effect

Denna effekt är inte tillgänglig på alla versioner av Minecraft.

Följande är versionerna där Bad Omen är tillgänglig:

  • Java Edition (PC/MAC)
  • Pocket Edition
  • Xbox ett
  • Playstation 4
  • Nintendo Switch
  • Windows 10-utgåvan
  • Education Edition

För att bli av med Black Omens.

För att bli av med denna effekt måste du dricka mjölk. För att få lite mjölk bör du ha en hink och antingen en ko eller mooshroom. Du kan också använda mjölkhinkar för att ta bort alla statuseffekter.

Att få ett fruktansvärt omen är problematiskt; men det kan vara mycket hemskt.

Det är avslutningen för idag!

Du kan kolla min andra artikel om Armborst, Minecraft .