Minecraft: Hur du kan använda Smoker i Minecraft!!

Minecraft, utvecklat av Mojang Studios, är ett sandlådespel som släpptes officiellt i november 2011.

Smoker And Blast Furnace Animation (Se kommentarer): Minecraft

Efter den officiella releasen tog Jens Bergensten över utvecklingen. Tv-spelet har portats till olika plattformar som Windows, Android, iOS, Xbox 360 etc. och blev det mest sålda tv-spelet genom tiderna.Undrar du hur man använder Smoker och viktigast av allt, vad exakt är det? Vi har alla detaljer här!

Läs nedan för att veta om rökaren.

Om rökare:

The Smoker liknar ugnen som läggs till av vanilj Minecraft. Det kan bara lukta livsmedel som inkluderar rått nötkött, potatis och kelp. Men det gör det dubbelt så högt som den vanliga ugnen. Även om poängen som noteras är att den fortfarande kräver samma mängd bränsle som kaminen gör. Därför kommer kolbiten att laga åtta föremål.

En rökare är ett av de förnybara verktygen i Minecraft. Den genomsnittliga tiden för att bryta en rökare är cirka 17,5 sekunder.

Tillgänglighet för rökare:

The Smoker finns endast i flera versioner av Minecraft. Den inkluderar Java-utgåvan (både PC och Mac), Pocket-utgåvan (PE), PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows 10-utgåvan och on Education-utgåvan.

Smoker är dock inte tillgänglig på versionerna av Xbox 360, Wii U och PS3.

Så här gör du en röklåda i Minecraft:

För att kunna göra en röklåda behöver du ingredienser som fyra stockar eller ved och en ugn. Virket kan vara av vilken typ som helst, från ekstockar till avskalat granved.

Följande är stegen för att göra en röklåda. Bara till exempel kommer vi att använda akaciaträ.

Steg 1: Förbered ingredienserna enligt ovan. Nu, efter att ha förberett ingredienserna, kan du fortsätta med nästa steg.

Steg 2: Öppna crafting-menyn. Här kommer du att se 3×3 hantverksrutnätet när du placerar ingredienserna för att göra en rökare i Minecraft.

Steg 3: Placera de föremål som krävs för att göra en rökare. Du måste placera ett akaciaträ i mitten av den första raden, i den första lådan och en tredje lådan i den andra raden. En ugn i den andra lådan och till sist placerar du akaciaveden på den tredje raden av 3×3-gallret. Nu är du klar med arrangemanget.

Steg 4: Om du placerade receptet korrekt skulle du kunna se Smoker till höger.

Steg 5: Flytta den nu till ditt lager.

Steg 6: Bra! Du är klar med att röka.

Steg 7: För att ge ett kommando till Smoker i Java-utgåvan från PC och Mac, kan du trycka på @p Smoker one från ditt tangentbord.

Tyckte den här artikeln intressant? Du kan kolla min andra artikel om The Sims 4 fuskkoder .