Minecraft: Hur använder man 'Crossbow' i Minecraft? Klicka för att veta om detta föremål!

Minecraft är ett sandlådespel utvecklat av Mojang Studios. Den släpptes officiellt i november 2011.

Crossbow Minecraft GIF - Crossbow Minecraft Videospel - Upptäck ...

Efter den officiella releasen av spelet blev Jens Bergensten utvecklare av Minecraft. Detta videospel är tillgängligt på olika plattformar som Windows, Android, iOS, Xbox 360 etc. och blev det mest sålda videospelet genom tiderna.Det finns en funktion i Minecraft som kallas Crossbow. Vet du hur man använder den? Om inte, oroa dig inte!

Vi är här för att berätta!

Om Crossbow

En armborst är en avståndsmissil som använder pilar eller fyrverkerier som en kula. Även om Crossbow använder järn i sitt hantverksrecept, kan de inte smältas till järnklumpar. De liknar pilbågar men de tog längre tid och är sällan mer kraftfulla och skjuter längre med något högre precision.

Till skillnad från bågar kan fyrverkeraketen eller pilen skjuta, efter full laddning. Efter full laddning är spelarens hastighet tillbaka till det normala. Dessa kan placeras i en annan inventeringsplats eller i en artikelram, utan att dessa missiler avfyras eller lossas.

Att använda armborst

Minst en pil eller fyrverkeraket måste finnas i stocken, för att använda armborst. Spelarna kan välja vilken typ av indikator de ska använda baserat på plats i deras lager:

  • Om Crossbow är i off-hand prioriteras pilar i off-hand eller vald Hotbar slot.
  • Om inga pilar finns i off-hand eller fast Hotbar-fack, väljs pilen närmast plats 0.

Dessa armborst tar cirka 1,25 sekunder eller 25 fästingar att ladda. Spelaren kan ladda fyrverkerier av pilen i valfri färg.

Reparera en armborst

För att reparera ett armborst i ett städ eller slipsten måste du kombinera två armborst. I den första luckan, all laddad ammunition som finns kvar från armborst. Offrade dock i den andra luckan.

Förtrollningar

Crossbow har tre unika förtrollningar: Multishot, Quick Charge och Piercing.

  • Multi-shot: Den skjuter tre pilar samtidigt, men förbrukar bara en. Fungerar också med fyrverkeriraketer, du kan inte skaffa extra vapen.
  • Snabbladdning: Det minskar omladdningstiden med nivå * 0,25 sekunder. Den är något snabbare än en pilbåge i klass 3. Den kan också fuska in till nivå 5.
  • Piercing: Den kan inte sticka hål med pansarstativ eller ändkristaller. Pilar kan passera genom nivå +1 sköldar och enheter utan skada faller av.

Fanns min artikel intressant? Kolla in min nästa artikel om Rökare i Minecraft .