Minecraft Enchanting Table Guide: Hur man bygger en och använder den

Minecraft förtrollande bordsguide-

Förtrollningar används för att göra magiska rustningar, vapen och utrustning i Minecraft. De är gjorda med ett Minecraft-förtrollande bord. Förtrollningar i Minecraft kommer med en enorm risk, eftersom det inte finns något sätt att veta vad det förtrollande bordet kommer att spy ut när du är klar. Du kan sluta slösa bort ett perfekt diamantsvärd, eller så kan du genomsyra det med Fire Aspect-förtrollningen, som gör att varje slag orsakar brännskador.

Som du kan förvänta dig är Minecraft-förtrollningar ganska starka, och du vill samla så många som möjligt för att ha den bästa chansen att överleva i denna grymma, blockiga värld. För att balansera deras otroliga kraft är det ingen lätt uppgift att nå den punkt där du kan skapa och använda en Minecraft-förtrollande, och det krävs många processer för att göra en fantastisk förtrollning vapen.

Följ med oss ​​när vi går igenom grunderna för att göra ett Minecraft-förtrollande bord, hur man använder ett Minecraft-förtrollande bord hur man använder förtrollningar och andra användbara tips för denna komplexa hantverksmekaniker.Minecraft förtrollande bord

VAD ÄR MINECRAFT FÖRTROLLANDE?

Om du har kommit till det stadiet där du har allt du behöver för att överleva i Minecraft men ändå känner att du kanske är starkare, kanske du vill investera i ett Minecraft-förtrollande bord. Dessa ovanliga block kan förse dina vapen och rustningar med enorma (och konstiga) magiska förmågor, men du vet aldrig vilken inverkan du kommer att få.

VILKA MINECRAFT-föremål KAN DU FÖRTROLLA?

Förtrollningar kan appliceras på en mängd olika föremål i Minecraft, men följande är huvudtyperna av föremål som du kan förtrolla: rustningar, verktyg, vapen och böcker.

Minecraft förtrollande bord

Vad är den korrekta Code Geass klockordningen? Korrekt guide till fansen!! Senast! |2021|

HUR MAN FÖRTROLLAR FÖREMÅL I MINECRAFT

I Minecraft finns det tre huvudsakliga sätt att förtrolla saker.

  1. För att förtrolla ett föremål, gå till ett Minecraft-förtrollande bord och byt XP och lapis lazuli.
  2. Kombinera en förtrollad bok och ett oförtrollat ​​föremål på ett Minecraft-städ för att få XP.
  3. Kombinera två förtrollade saker på ett städ för att göra ett föremål med två förtrollningar.

Alternativt kan du ibland få förtrollade saker genom att byta smaragder med bybor. Medan du fiskar, eller som en droppe efter att ha dödat en zombie, drunknad, zombiesvin, skal, herrelösa, vissna skelett, o skelett, finns det en chans att du kommer att upptäcka ett förtrollat ​​föremål. I slutstaden kan även förtrollade artefakter plundras.

Att döda plundrare och fiender under en raid kan ge dig charmade föremål om du spelar på Bedrock Edition.

Om du inte vill ta itu med något krångel eller använda Minecraft Enchanting Table, kan du använda Minecraft-konsolkommandon och fusk för att slutföra uppgiften.

HUR MAN BYGGER ETT MINECRAFT FÖRTROLLANDE BORD

För att göra ett anecraft-förtrollande bord behöver du fyra obsidianer, två diamanter och en bok. Öppna din hantverksmeny och placera tre obsidianer på den nedre raden och en fjärde i mitten av rutnätet.

Avsluta med att placera boken i mitten av den översta raden, med Minecraft-diamanterna på vardera sidan av den utskjutande obsidianen. Till höger bör ett förtrollande bord dyka upp; bara dra och släpp den i ditt inventarium och du är klar.

HUR MAN ANVÄNDER ENCHANTING TABLE

När Minecraft Enchanting Table är på plats, gå till Minecrafts förtrollande bord och interagera med det. Detta kommer att ta upp ett nytt fönster. Till vänster kan du placera en nseveralpis lazuli och föremålet du vill förtrolla, och till höger hittar du något skriftställe som indikerar ditt val av slumpmässigt rullade förtrollningar – klicka över en av glyferna för en ledtråd om vilken förtrollning är tillgänglig.

Minecraft förtrollande bord

HUR FÅR JAG BÄTTRE MINECRAFT-FÖRBJUDANDEN I MINECRAFT?

Ju bättre upplevelsenivå du har, desto bättre blir dina förtrollningar, så förvänta dig inte de bästa förtrollningarna om du lyckas bygga ett av dessa bord tidigt.

Placera en bokhylla bredvid det förtrollande Minecraft-bordet med en buffertzon med ett block mellan dem för att förbättra din Minecraft-förtrollningsnivå. Du måste göra en hel bokhyllakant – 15 totalt – för att få de bästa förtrollningarna. Om du får ont om utrymme är den bästa metoden att placera dessa att göra den andra raden av bokhylla block.

Om du inte har ett specifikt föremål i åtanke att förtrolla, kan du konstruera en förtrollad bok för att spara förtrollningen för senare användning. När det kommer till att modifiera förtrollningar i Minecraft finns det inte mycket du kan göra eftersom de bestäms av din erfarenhetsnivå, förtrollningsfrö och den typ av föremål du försöker förtrolla. Minska ammunition nummer bokhyllor anslutna till bordet för att fudge alternativen, men detta har inte effektiva alternativ.

Att hålla förtrollande böcker är det bästa sättet att lagra Minecraft-förtrollningar för att skapa ett maximalt förtrollat ​​vapen. När du har förtrollningar på högsta nivå, fortsätt med förtrollande böcker tills du har ett urval av förtrollningar på maxnivå, ta sedan ditt valda föremål och böckerna till ett städ och kombinera dem. Jace har en fantastisk guide om hur man får maximala förtrollningar på olika varor, som du kan se nedan.

HUR MAN LÄSER MINECRAFT ENCHANTMENT LANGUAGE I MINECRAFT ENCHANTING TABLE

Minecrafts förtrollade bordsspråk i Minecraft kallas faktiskt standard galaktiskt språk, och det skapades av Commander Keen. Det finns en uppsjö av verktyg för att konvertera bokstäverna, men orden motsvarar inte den förtrollning du får: det är bara ett trevligt påskägg. Så även om det är möjligt att översätta förtrollningsspråket i Minecraft, är det inte särskilt användbart.

Och där har du det: alla grunderna i Minecraft-förtrollningar, såväl som beskrivningar av varje vaniljförtrollning. Några av dessa är ganska kraftfulla – vi älskar Punch för att slå mobs över avsatser – så använd dem med omtanke. För att stärka ditt kampförsvar kan du förtrolla din Minecraft-sköld med tre distinkta Minecraft-förtrollningar.

MINECRAFT BÄSTA FÖRTrollningar

Vilka är de mest effektiva förtrollningarna i Minecraft? Även om personligt val är viktigt, finns det några förtrollningar som varje spelare borde ha.

Att laga är den mest användbara förtrollningen, särskilt för ofta använd utrustning och vapen. Ju längre du spelar Minecraft, desto mer resurser kommer du att spendera på slitage, och efterföljande reparationer blir dyrare. Att plocka upp XP-bubblor medan du lagar reparerar ditt utrustade vapen. Som ett resultat, när du dödar en av de många Minecraft-fienderna, reparerar XP-bubblorna som dyker upp vapnet du just använde. Du kan hålla din diamanthacka i gott skick genom att byta till din hacka innan du hamnar på XP.

Unbreaking fungerar på liknande sätt för att öka hållbarheten på ditt föremål så att du kan använda det längre innan du behöver laga det.

När det kommer till vapen är det vanligtvis lättare att använda en allmän förtrollning som maximal skärpa eller kraft snarare än en specialiserad förtrollning som Smite eller Impaling eftersom dessa ökar din totala kraft och du behöver inte bära runt på många svärd. Du behöver Mending och Unbreaking som verktyg, såväl som Efficiency och Fortune.

Slutligen, de största Minecraft-pansarförtrollningarna inkluderar Feather Falling på dina stövlar för att minska fallskador och maximalt skydd på alla dina rustningsdelar.

Fick du tillräckligt med information om Minecraft Enchanting Table? Vill du läsa mer om Minecraft Enchanting Table? Har jag missat något om Minecraft Enchanting Table? Kommentera nedan och låt oss veta.

FAQ

F- Hur mycket kostar Minecraft?

Svar- Det kostar runt 27$.

F- Hur många spelare kan spela i Minecraft?

Svar- Du kan spela Minecraft online med andra eller själv.

F- På vilka enheter kan Minecraft spelas?

Svar- Det finns versioner för PC, Mac och Xbox 360. Det finns också en version för iPhone, iPad, Kindle Fire och Android-smarttelefoner.

För mer uppdateringar och detaljer besökMarknadsaktiviteten.