Minecraft: En snabbguide till kartografitabellen i 'Minecraft' och dess fördelar!

En kartografitabell är en kartografs arbetsplatsblock som genereras i byarna. Det kommer att underlätta kloningen, låsa kartor och zooma ut. I Minecraft-världen är ett kartografibord ganska viktigt. Denna tabell låter dig expandera, göra kopior av och låsa kartorna så att du kan se din faktiska plats i spelet. När ditt kartografiska bord är klart kan du använda det för att arbeta med alla planer som du redan har gjort eller som du kommer att göra i framtiden. Efter lite övning kan du enkelt kartlägga hela din Minecraft-värld.

Steg för att göra ett kartografibord

1. Insamling av resurser

Spelaren måste ha minst tre sockerrör för att göra ett papper. Allt du behöver göra är att se dig omkring efter några ljusgröna stjälkar av sockerrör. Du kan hitta dessa som växer runt vattnet, 1-4 kvarter höga. När du ser några, klicka/tryck på det nedre blocket för att samla resurserna. Om du kan skörda sockerrör från tre olika stjälkar, kommer det att vara till hjälp för dig att göra hantverkspapper. Men om du spelar i det kreativa läget behöver du inte söka efter dem någon annanstans. Titta bara in i ditt lager så hittar du det.2. Träsamlingen från vilket träd som helst

Se till att du samlar minst två träblock från ett valfritt träd. Detta trä är ett måste för att bygga kartografibordet. När du hittar ett närliggande träd, klicka på attackikonen och hugga träklossen tills den går sönder. Du kan till och med samla träklossen som faller från trädet för att lägga till i ditt lager. Denna åtgärd kommer dock att fästa upp om du har en yxa. Om du använder en dator kommer vänster musknapp att leda dig till attack. Medan, om du använder en konsol, flytta sedan den högra avtryckaren nedåt. Och i händelse av en telefon, håll ner fingret över blocket som du vill förstöra.

3. Få tillgång till grundläggande saker genom ditt lager

När du har öppnat ditt lager kan du se alla dina föremål där tillsammans med en 2×2 hantverksruta högst upp. Du kan öppna denna inventering genom att klicka på E i datorn, eller genom att trycka på de tre prickarna längst ner i mobilen. Men om du spelar med en konsol, kolla sedan på spelmenyn för att hitta kontrollerlayouten. Dessutom, om du spelar överlevnadsläge, se till att du är på en säker plats när du kommer åt ditt lager, för att förhindra attacker.

4. Placera träblocken i en hantverksruta för att göra åtta plankor.

Båda träklossarna du samlade från träden, ta dem och placera dem i samma ruta överst i inventeringen. Titta till höger om hantverksrutorna för att hitta plankorna gjorda av trä. Välj plankorna och dra dem till din lista. Observera att varje trä bara kommer att göra fyra plankor och du kan få omedelbar tillgång till plankorna i inventeringen, bara om du spelar i det kreativa läget.

5. Placera en planka i varje ruta för att göra ett pysselbord.

Välj bara 4 av plankorna du nyss har gjort och dra dem tillbaka upp till hantverksrutorna. Släpp en planka i var och en av de fyra hantverksrutorna. När du har placerat den fjärde plankan kommer ett hantverksbord att dyka upp på höger sida. Placera hantverksbordet i den nedre raden av ditt lager.

6. Släpp pysselbordet någonstans i världen.

Gå nu ur ditt lager och cykla igenom dina föremål tills du ser hantverksbordet i din hand. Äntligen är ditt pysselbord klart. Välj en plats i världen där du vill placera ditt hantverksbord och högerklicka för att ställa ner det.Om du spelar med en handkontroll, placera sedan crafting-bordet med den vänstra avtryckaren. Om du spelar Pocket Edition på mobilen trycker du på skärmen där du vill lägga bordet.

För fler uppdateringar, håll utkik.