Minecraft Bad Omen: Här är de tio bästa fakta du inte visste om Minecraft Bad Omen!

Bad Omens i Minecraft är kända för att vara extremt farliga för spelarna. Från lanseringen av Minecraft 1.14 tillbaka 2019, har plundrare och raids blivit en mycket välbekant sak eller funktion i spelet. Plundringsposter ligger inte särskilt långt från byar och väntar på att få tag på de oskyldiga byborna. Även om spelarna inte behöver vara inblandade i dessa saker, kommer de att behöva ta konsekvenserna om de råkar falla i fällan.

Vanligtvis visas statuseffekter i Minecraft från fiender eller drycker, men det är inte så. Denna statuseffektdesign är så att den endast visas på en viss plats under en viss tid. De drar slutsatsen att det finns ett annat sätt att bli av med den här typen av statuseffekt. I den här artikeln är de tio fakta som varje spelare behöver veta om Bad Omen.'Minecraft Bad Omen': Tio fakta som alla Minecraft-spelare borde känna till

Följande är fakta som spelare bör tänka på om Bad Omen.

  1. Belöningar av en razzia- Så snart spelaren skyddar Bad Omen-byborna, belönar spelet spelaren för att ha lyckats bevara byn. Spelaren får statuseffekten som Hero of the Village, och gåvorna som spelaren får kommer att vara enligt deras jobb.
  2. Närmar sig en by och påbörjar en räd- Om en spelare inte är redo att möta en attack måste de vara mycket försiktiga och förbereda sig när de möter Pillagers. När det inträffar för första gången låser spelaren upp en prestation, där hälsofältet regenereras med varje drag tills spelaren är framgångsrik.
  3. Att bli av med Bad Omens- Det finns bara två sätt att bli av med Bad Omen. En spelare kan också välja att inte gå in i en by, men det är bättre att ta bort den helt och hållet. Ett sätt är att uppnå utmaningen att rädda bybor från en razzia; om det misslyckas, är det andra sättet att spelaren måste dricka en hink mjölk. Det enda problemet här är att spelaren inte kommer att få några belöningar.
  4. The Bedrock edition skillnad- För att se till att spelet inte körs på andra plattformar har Bedrock-utgåvan några ändringar som spelare som spelar Java-utgåvan inte märker. I Java-utgåvan är Bad Omen i hörnet av skärmen, men i Bedrock-utgåvan är det i Totem of undying.
  5. Nivåer finns inte i Bedrock-utgåvan- I Java-utgåvan har Bad Omens upp till sex klasser, men metoderna är annorlunda i Bedrock-utgåvan. Oavsett hur många kaptener som dör förblir nivån oförändrad.
  6. Byns hjälte- När en spelare avslutar raiden får de statusen The Hero of the Village, och styrkan i positionen kommer att bero på kraften i Bad Omen.
  7. Raid Dificullty skjuta upp enligt nivåer- Bad Omen bestämmer hur svårt raiden blir för spelaren, och maxnivån för Bad Omen är sex.
  8. En nivå per död- Varje gång en spelare dödar en kapten ökar Bad Omens nivå. Men nivåerna är bara till sex.
  9. Döda en kapten för statuseffekt- Spelaren får en statuseffekt bara om de möter en Pillager, inte bara det, de borde döda dess kapten.
  10. Aktivering efter att ha kommit in i byn- Statuseffekten Bad Omen inträffar inte omedelbart, utan med tiden, och bara när de närmar sig en stad med en raid.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Sindel.