Minecraft 1.12 mods: Här är några av de mest fantastiska Minecraft mods!

Det finns många fantastiska Minecraft-moddar där ute som vi har pratat om tidigare. Gemenskapen för spelet har arbetat hårt med dem, och många av dem är fördelaktiga. Vissa av moddarna lägger till mer innehåll för spelarna att njuta av. Fans av spelet gillar det också eftersom det inte finns mycket att göra när du har spelat Minecraft under en lång tid. När vi pratar om enspelar kan de lugna vidderna i spelet bli lite repetitiva efter ett tag. Som ett resultat har vi listat de bästa modsna för spelet igen. Här är modsna du behöver ha.

VAR: Minecraft 1.12 mods.

WAILA står för 'Vad tittar jag på?'. Har någon gång tittat på en mod i Minecraft och tänkt att jag undrar vilken detta är.? Då kan denna mod hjälpa dig att lösa det problemet. WAILA låter spelarna komma åt information om valfri mod i spelet. Allt du behöver göra är att rikta ditt hårkors mot en för att informationen ska dyka upp på din skärm. Modden är fördelaktig när du spelar med många moddar installerade. Du behöver I DEN att köra den och kan få modden här .Stora reaktorer: Minecraft 1.12 mods.

Mods som Big Reactors visar verkligen upp den talang som moddinggemenskaperna har. Det är ett av de projekt som kommer att imponera på dig direkt. Denna mod introducerar modern teknik till Minecrafts primitiva värld. Big Reactors-moden fungerar dock inte som en fristående del. Det hjälper spelaren att hantera kraften för alla andra industriella moddar som de kan ha installerat. Det fungerar mycket bra med moddar som Caterpillar och ComputerCraft. Du bygger massiva kärnreaktorer som du kan reglera från ComputerCraft-moden. En av de mest fantastiska stimuleringsmoddarna; hämta modden från här .

Blood Magic: Minecraft 1.12 mods.

Eftersom det i första hand är ett spel för barn håller sig Minecraft borta från blod och smuts. Allt innehåll i spelet är i grunden barnvänligt och sött. Det finns dock många spelare som är äldre än 13 och inte har något emot blod i spel. Om du gillar den edgy gore av ett hack-n-slash-spel, då är den här modden för dig. Blood Magic introducerar blodeffekter i spelet och lägger till ny mekanik till det. Du kan nu skörda mobbens blod och använda det för att skapa mörka, kraftfulla vapen. Vi vet, väldigt pirrig och väldigt underhållande. Du kan hitta denna mod här .

Om du tyckte att den här artikeln var användbar, kolla in vår artikel omMinecraft mods.