Minecraft 1.12: Få de bästa modsna för ditt Minecraft-spel i Bedrock and Pocket-utgåvan för 2020! Klicka här för att veta mer!

På egen hand är Minecraft ett otroligt ohållsamt spel, men för att spelet ska glänsa på riktigt behöver det hjälp av mods. Eftersom Minecraft är ett av de mest kända spelen som någonsin existerat, har Minecraft en enorm mängd betydande mods tillgängliga där ute. På grund av detta kan det vara lite utmanande att gå igenom varenda mod. Men i den här artikeln hittar du alla de bästa moddarna som behövs för din Minecraft 1.12′-version. Uppdateringen är redan komplett med avseende på 2020 i listan över mods, med Minecraft-moddens senaste versioner. I listan är namnen på mods av de som stöder den senaste Minecraft-versionen. Därför kan spelare enkelt välja vilken mod de vill använda.

Vi kan se att, allt eftersom åren går, gjorde Minecraft ahs sina mods mycket mer bekväma att komma åt, och moddningsproceduren har också blivit enklare. Den Twitch-ägda Curse Forge-plattformen är det enklaste och snabbaste sättet att få alla Minecraft-moddar. Men att hantera mods kan vara problematiskt för spelare eftersom Minecraft släppt många mods under åren. Det finns ingen garanti för att varje modd som är tillgänglig här går hand i hand med den senaste Minecraft-versionen, och vissa moddar behöver installationen av Forges äldre versioner för att de ska kunna köras. Lyckligtvis är installationsprocessen för äldre mods lätt att göra eftersom de flesta av dem har instruktioner. Utan att slösa mer tid, låt oss hoppa in i alla de bästa modsna för 'Minecraft 1.12'-versionen.'Minecraft 1.12': Lista över alla de senaste mods för en bättre upplevelse

 • Årtusende-Denna mod hjälper till att fixa platser som inte var något eller till och med lantliga till något mer modernt, lägga till massor av saker och människor, fylla upp utrymme.
 • Fossil och arkeologi väckelse-Denna mod hjälper till att ta in dinosaurieaspekten i spelet, där spelare måste upptäcka och utforska dinosauriefossiler, dödskallar, etc.
 • Jurassic Craft-Denna mod hjälper spelare att skapa sin Jurassic-värld genom att extrahera dinosaurie-DNA från alla dödskallar och fossiler de hittar. Spelare kan ta förhistoriska växter från den världen men måste vara försiktiga med hungriga dinosaurier.
 • Myst hantverk-Denna mod låter spelare resa runt i ett multiversum.
 • Djurcyklar-Spelare kan tillverka och åka fordon av olika typer med denna mod.
 • Natur-Spelare kan få sitt hus att se vackrare ut genom att använda denna mod för att lägga till färgglada träd och växter.
 • The Aether II-Denna mod är Minecrafts himmelrike, motsatsen till helvetesriket Nether.
 • När hantverk-Thaum craft är en sådan mod, vilket gör att vara en trollkarl mycket mer intressant i Minecraft.
 • Twilight Forest-Denna mod skapar en tät skog fylld med monster och skatter.
 • Skogsbruk-Skogsbruk är den perfekta moden för spelare som är intresserade av aspekter som rör jordbruk.
 • Chameleon Creepers-Denna modd kryddar saker och ting genom att få rankor att smälta in helt i omgivningen, vilket gör det svårt för spelarna att se.
 • Mejsel-Denna mod ger spelare fler dekorativa val.
 • Pam's Harvest Craft-Denna mod hjälper till genom att lägga till fler grönsaker, grödor och frukter.
 • Hunger översyn-Detta minskar hungern varje mat ger, vilket gör det utmanande.

Många andra tillgängliga mods är:

 1. Livets krydda
 2. Bibelhantverk
 3. Galacticraft
 4. Ögonmod
 5. Tinkers konstruktion
 6. Termisk expansion
 7. Järnvägsfarkoster
 8. EnderIO
 9. Tillämpad energistik 2
 10. Öppna block
 11. PneumaticCraft
 12. Projekt Red
 13. Super fabrikschef
 14. Portalblock


Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Minecraft mods.