Minecraft 1.12 bästa mods!! Klicka för att veta releasedatum, spel, senaste uppdateringar och mer!

Minecraft är ett sandlådespel. Mojang Studios är utvecklaren av spelet och Markus Notch-personen skapade spelet i programmeringsspråket Java. Det är ett av de största och mest inflytelserika videospelen genom tiderna.

Spelet samlade in över 200 miljoner sålda exemplar och 126 miljoner aktiva användare varje månad från och med år 2020. Det är också i världens videospels hall of fame år 2020. Spelet vann också många prestigefyllda priser för sitt spelande och karaktärsdesign. Microsoft köpte spelets immateriella egendom för 2,5 miljarder dollar.Minecraft: Releasedatum

Spelet sändes ursprungligen som en offentlig alfa för persondatorer 2009. I november 2011 släpptes spelet officiellt. Spelet fick sin vidareutveckling från Jens Bergensten.

Spelet är ett av de mest nedladdade spelen. Det är också en del av många utbildningsmiljöer, och sociala medier har en enorm roll i att marknadsföra spelet. Spelälskare firar fortfarande spelet från och med den första dagen av dess release.

Många spin-off-spel skapades också efter Minecraft.

Minecraft: Karaktärer

Det finns inte många karaktärer i spelet. Spelet följer huvudpersonen och hans resa runt byn. Steve, spelets manliga mänskliga natur har sin förvalda hudton.

Kvinnlig mänsklig karaktär är också tillgänglig i uppdatering 1.8. De andra namnen i spelet inkluderar Herobrine, Alex, Enderman, Blaze, Skeleton, Wither, Ender Dragon, Zombie, Ghast.

Minecraft: Gameplay

Spelet har inga specifika mål att uppnå eftersom det är ett sandlådespel men har en prestationssektion. Det ger mer frihet för spelarna att spela spelet.

Som standard startar spelet i förstapersonsperspektiv. Spel i tredje persons perspektiv är också tillgängligt för spelarna. Spelen består av 3D-objekt, mestadels av kuber och vätskor. Spelarna har en begränsning i tillryggalagd sträcka. Spelaren kan bara passera 20 000 000 kvarter från centrum.

Spelarna har möjlighet att välja en av de fem spelmoddarna samtidigt som de startar en ny värld. Anpassning av karaktärernas hudton är också tillgänglig för spelarna från 2010 års uppdatering.

Minecraft: 1.12 Mods

Utvecklarna av spelet misslyckades aldrig med att uppdatera spelets mods. Minecraft är ett av få spel som har en fantastisk uppsättning Mods.

De bästa mods av 1.12 är

  • The Aether 2
  • Årtusende
  • Möbler Mod
  • Lazyminers
  • Roguelike Dungeons
  • Synkronisera
  • Jaktdimension
  • Fortsätt
  • Sushi

The Aether 2

Denna mod ger spelaren en annan värld och erbjuder en enorm dimension från andra världen. Du kan aktivera Mod med en hink med vatten och klicka på eldstaden för att gå ur.

Möbler Mod

Denna mod hjälper spelarna att inreda sitt hem genom att tillhandahålla cirka 30 eller fler möbler till spelarna. Den innehåller en stol, skåp, gardiner, lampor, soffor och även köksredskap.

Jaktdimensioner

Denna mod gör jakten lättare. Det fungerar vanligtvis på nätterna för att göra jordbruks- och jaktprocessen enklare för spelarna. Men när du väl går in i Mod, måste du vara redo för fienderna från alla håll.

Minecraft: Trailer

Håll utkik för fler uppdateringar!

Läs också Intel Evo-märke för premium ultraportabla bärbara datorer, ny logotyp och varumärkesidentitet avslöjad!